Raj za gurmane

Najbolja kantina na svijetu

menza
Foto: Deutsche Welle screenshot
15.11.2013.
u 08:45

Tu se mogu kušati različite regionalne kuhinje, a usput se dobije vrlo dobra općenita slika o talijanskoj kuhinji

Ljubitelji dobre hrane obično hodočaste Salvatoreu Toscanu da bi u njegovom restoranu fino jeli. Sad ovaj majstor kuhinje stoji iza pulta kantine i poslužuje studente iz cijelog svijeta. Zahvaljujući Sveučilištu za Slow Food ili sporu hranu u talijanskom gradu Brau. Od 2005. u blizni Torina otvoreno je Sveučilište spore hrane.

Tu se na isključivo akademskoj razini raspravlja o jelu i piću. A od ove godine nudi se i praktična demonstracija u kantini. U najboljoj kantini na svijetu smjenjuju se kuhari svjetskog glasa. Tu se mogu kušati različite regionalne kuhinje, a usput se dobije vrlo dobra općenita slika o talijanskoj kuhinji. Posjetitelji su naravno oduševljeni. Kako kvalitetom jela, tako i nevjerojatnim cijenama.

>> Vraćaju se stare subvencije na sedam omiljenih studentskih jela

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije