VRIJEDAN PROJEKT

Najveća slavonskobrodska škola dobila novu sportsku dvoranu, uloženo 14,1 milijuna kuna.

Slavonski Brod: Svečano otvorena nova sportska dvorana Osnovne škole "Bogoslav Šulek"
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
11.03.2021.
u 19:21

Zahvaljujući projektu, 1.032 učenika ove škole dobila su prostor za kvalitetno bavljenje sportom

Najveća slavonskobrodska osnovna škola Bogoslava Šuleka dobila je novu sportsku dvoranu. Pored najmodernijih sprava i sportskih rekvizita kojima je opremljena, dvorana se sastoji i od tribina s 247 sjedećih mjesta, a tu je i prostor za učenike (svlačionice, sanitarije, tuševi) i nastavnike (sa sanitarijama).

Zahvaljujući projektu, 1.032 učenika ove škole dobila su prostor za kvalitetno bavljenje sportom. Nova sportska dvorana OŠ „Bogoslav Šulek“ prilagođena je i osobama s invaliditetom, koje zahvaljujući njenoj novoj sportskoj infrastrukturi mogu također koristiti njene pogodnosti.

Kako su istaknuli iz Gradske uprave, investicija je "teška" 14,1 milijuna kuna. Dvoranu je otvorio gradonačelnik Mirko Duspara, a zadovoljstvo zbog završenog projekta izrazila je i ravnateljica škole Slavica Đurđević.

Komentara 2

AL
alfagt2015
21:03 11.03.2021.

samo idioti mogu platiti ovaj hangar 14mul kuna.šutneš loptu i razbijes prozor

AS
atilla sb 1986
19:59 11.03.2021.

mirko zvani kruzni tok..mirko koji ce nam hurac tvornice...mirko vodovod..mirko komunalac..mirko poklonjeni stan..mirko pica sa dva lica..mirko nema kanalizacija..mirko s.kojotovski.. puno imena ima nas mirko! tik tak tik tak... vedrane....ima li na matije ivanica kanalizacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije