Vremenska prognoza

Promjena vremena: Stiže naoblačenje s kišom i pljuskovima

pljusak
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
07.04.2016.
u 09:23

Sutra bi, prema prognozi DHMZ-a, trebalo biti pretežno oblačno, povremeno uz kišu, mjestimice i pljuskove s grmljavinom, a u istočnim i južnim predjelima moguća su i kraća sunčana razdoblja

Nakon sunčanih dana stiže promjena vremena.

Danas će biti pretežno sunčano, poslijepodne i osobito navečer uz postupan porast naoblake s juga, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Poneki rijetki pljusak moguć je popodne u Slavoniji, no jače naoblačenje s kišom i pljuskovima očekuje se tek u noći, a najviša temperatura uglavnom će biti između 20 i 25 stupnjeva Celzijevih.

Sutra bi, prema prognozi DHMZ-a, trebalo biti umjereno do pretežno oblačno, povremeno uz kišu, ponegdje i pljuskove s grmljavinom.

Puhat će većinom  umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana bura i istočnjak, a na preostalom dijelu umjereno i jako jugo, navodi DHMZ.

U unutrašnjosti zemlje temperatura će uglavnom biti između 10 i 15, u Slavoniji i na Jadranu između 15 i 20 stupnjeva Celzijevih.

>> Danas sunčano i iznadprosječno toplo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije