JEDINSTVENO NATJECANJE

Natjecanje u izležavanju u Crnoj Gori: 17 sudionika u borbi za 1000 eura nagrade

Foto: Profimedia
21.08.2023.
u 14:13

Svakih osam sati imaju 10 minuta vremena da odu na WC i da se malo protegnu.

U etno selu Montenegro-Brezna u tijeku je tradicionalno natjecanje u izležavanju, a za nagradu od 1000 eura bori se 17 osoba. Organizator ovog popularnog događaja je vlasnik Etno-sela Mićo Blagojević. On je rekao kako se na natjecanje prijavila 21 osoba, no neki su ubrzo odustali.

– Trojica su odustala prvi dan, jedan jučer. Ima ih iz regije, iz Hrvatske, BiH, kao i Rusa, Ukrajinaca – rekao je Blagojević, dodajući da misli da ih ima više ove godine jer je nagrada za pobjednika 1000 eura.

Blagojević vjeruje kako će ove godine biti oboren rekord od 117 sati ležanja koji je postavljen prošle godine. Kaže kako su natjecatelji uporni, ali ne i zahtjevni, javlja Nova.rs.

VEZANI ČLANCI

– Imaju obroke, donesemo im ponešto da popiju, pojedu, izdržali su jučer po kiši četiri-pet sati. Do četvrtka je najavljeno lijepo vrijeme, tako da mislim da mogu još dugo ležati – rekao je.

– Ovo mjesto je prelijepo, čist zrak, domaća hrana. Mi smo umorni i odmor nam je potreban – rekla je u šali jedna od natjecateljica.

Svakih osam sati imaju 10 minuta vremena da odu na WC i da se malo protegnu.

VIDEO Benzinska počela prodavati i kruh: 'Peklo se preko noći'

Ključne riječi

Komentara 6

AB
abokatstir
14:38 21.08.2023.

Takva natjecanja priliče crnogorcima i sličnima

Avatar Mlečanka
Mlečanka
14:37 21.08.2023.

Dalmatinci su im najveća konkurencija

Avatar Tombstone
Tombstone
15:42 21.08.2023.

Pa kaj to nas briga? To nam je neka prijateljska zemlja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije