sjednica sabora

Ne slažu se ni oko temperature: Grman Kizivat moli da se smanji klima, Jandroković: 'Teško mi je biti pravedan'

Foto: Screenshot
1/3
29.07.2020.
u 12:27

Predsjednik Hrvatskoga sabora na molbu zastupnice SDP-a rekao je da se klima može smanjiti za jedan stupanj

Na današnjoj sjednici Hrvatskog sabora kratko se raspravljalo i o temperaturi u prostoriji jer je nekim zastupnicima bilo previše hladno, dok je drugima bilo previše vruće pa je pred predsjednikom Hrvatskoga sabora bila odluka o namještanju klime. 

Razgovor o temperaturi započela je SDP-ova Martina Grman Kizivat koja je, nakon što je primijetila da je potrošila tek pola svoje jednominutne replike, zamolila da se smanji klima. 

"S obzirom na to da imam još vremena, imam još jednu molbu", rekla je i potiho nastavila: "Gospodine Jandrokoviću, možete li malo smanjiti klimu, mi se smrzavamo ovdje".

Gordan Jandroković joj se nasmijao, kao i dio kolega zastupnika, te upitao: "Je li i drugima hladno?".

S obzirom na to da je dio zastupnika na njegovo pitanje odgovorio potvrdno, Jandroković je rekao da se klima može smanjiti za jedan stupanj

Zastupnicima koji su sjedili u gornjem dijelu sabornice bilo je pak vruće, a Jandroković je potom ustvrdio: "Teško mi je biti pravedan, malo smanjite jer ima ih tu dolje kojima je jako hladno". Potom je nastavio s redovnim zasjedanjem i riječ prepustio Andreju Plenkoviću.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije