Léo Nicolier i Mislav Zadro

Nećak branitelja Nicoliera i unuk Blage Zadre u Vukovaru sa Zlatkom Dalićem

Léo Nicolier, Zlatko Dalić, Mislav Zadro
Foto: Branimir Bradarić
1/3
18.11.2021.
u 11:01

Zlatku Daliću, inače, ovo nije prvi put da je u Koloni, on dolazi već godinama

Unuk legendarnog Blage Zadre i nećak poginulog hrvatskog branitelja Jean-Michela Nicoliera danas su se susreli u Vukovaru te fotografirali sa Zlatkom Dalićem

Léo Nicolier, nećak Jean-Michela Nicoliera u Vukovar je, kako kaže njegova baka i majka poginulog branitelja Lyliane Fournier, došao po prvi puta. 

Mislav Zadro, unuk legendarnog Blage Zadre, bavi se nogometom, a prošle je godine za Večernji list govorio o svome djedu. Iako ne živi u Vukovaru, obilazi ga obljetnice smrti svoga djeda te na obljetnicu pada grada.

Foto: Branimir Bradarić

O djedu, legendi obrane Vukovara, slušao je od oca Tomislava, a drago mu kada vidi koliko se ljudi u Vukovaru okupi. 

Zlatku Daliću, inače, ovo nije prvi put da je u Koloni, on dolazi već godinama. Izbornik je srebro u Rusiji posvetio braniteljima, a jednom prilikom u Vukovaru je kazao: "Pobjede reprezentacije posvetio sam Vukovaru, Škabrnji i našim braniteljima jer da nije bilo njih, danas ne bi bilo ni nas".

VIDEO Ovčara je mjesto najvećeg zločina u Domovinskom ratu: Smaknuto preko 260 civila i ranjenika iz Vukovarske bolnice

Komentara 6

PU
Pulchrum
13:51 18.11.2021.

Kako je lijepo biti čovjek čiste savjesti, koji svugdje može doći i biti lijepo dočekan, s velikim osmijehom na licu. Hvala, Daliću, za ono što ste nam ti i tvoja nogometna ekipa priredili prije par godina. Svi ujedinjeni, svi kao jedan, Hrvati, drugi u svijetu. Koja je to radost bila. Eh, to su bili dani slobodne Hrvatske, najljepše na svijetu...

MC
Mcro
11:55 18.11.2021.

E moj daliću zemljače šuplji. Malo ti na desetine gradova u BiH di smo rastjerani, šta si se uvatio vukovara, ma skroz nas je vukovar u bih spasio, skroz nema šta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije