nesreća u vinkovcima

Dvoje mladih poginulo zbog neprilagođene brzine, BMW gotovo prepolovljen

Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/4
17.09.2022.
u 12:33

Zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima naložila obdukciju tijela u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici ''Dr. Juraj Njavro'' u Vukovaru. O prometnoj nesreći policija će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Prema izvješću policije u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u Vinkovcima, oko pola 4 ujutro, smrtno su stradali 27-godišnji vozač osobnog automobila i 20- godišnja putnica. 

-Nakon obavljenog očevida utvrdili smo da je 27-godišnjak upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom Ulice Alojzija Stepinca te je dolaskom do mjesta prometne nesreće uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, zbog čega je sletio sa kolnika na zelenu površinu, a potom udario u drvo - izvijestila je policija.

17.09.2022., Vinkovci - Nocas, u Ulici Alojzija Stepinca pred kucnim brojem 208, dogodila se prometna nesreca u kojoj su dvije osobe izgubile zivot Photo: Dubravka Petric/PIXSELL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Dodaju i kako je zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima naložila obdukciju tijela u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici ''Dr. Juraj Njavro'' u Vukovaru. O prometnoj nesreći policija će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

VIDEO U Ulici Alojzija Stepinca pred kućnim brojem 208, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe izgubile život

Komentara 73

MI
MiloDijete555
12:59 17.09.2022.

Dobro da nije netko drugi nastradao.

Avatar Žuti
Žuti
12:49 17.09.2022.

Mokra cesta u cijeloj državi, prirodna katastrofa, a ovi glume profesionalce trkače. Tako je to kada tata kupi sinu sportski BMW kao prvi automobil.

Avatar drug Joža
drug Joža
13:37 17.09.2022.

Čudio bi se da se radi o Daciji, tako da sve u skladu sa očekivanjima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije