utvrđuje se materijalna šteta

Nesreća u zagrebačkoj Dubravi: Vozač napravio krš i lom pa pobjegao

24 sata screenshot
09.04.2022.
u 12:26

U tijeku je očevid

Jutros oko 4.30 sati u zagrebačkoj Dubravi vozač je udario nekoliko parkiranih automobila. Nakon sudara je pobjegao s mjesta događaja pa je u potjeru za njim krenula policija, piše 24 sata.

- Sve se dogodilo ispred moje kuće. Pobrao je nekoliko auta, zaletio se u ogradu i pobjegao. Policija ga je lovila i kao što možete vidjeti ovako je završilo - ispričao je čitatelj 24 sata ispred čije se kuće sve dogodilo. 

Uzrok nesreće zasada nije poznat, a materijalna šteta oštećenih vozila se utvrđuje. Policija javlja da su dobili dojavu o slijetanju vozila oko 4.30. Jedno vozilo je udarilo je u 3 parkirana. 

- Vozač se do dolaska policije udaljio s mjesta nesreće, utvrđuju se sve okolnosti - javlja policija.

Policijski očevid je u tijeku. 

Komentara 3

XN
xnet0822
16:34 09.04.2022.

Jel to napravio "vozač" koji je vozio crni Mercedes Splitske registracije ?

OB
obican
13:19 09.04.2022.

A zasto ga lovi policija? Da mu krivosude "odrapi" mjesec dana guljenja krumpira?

ZG
zgrio
16:06 09.04.2022.

Članak za svaku pohvalu. Sve se dogodilo ispred kuće čitatelja 24 sata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije