Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija je traži

Nijemac upoznao djevojku preko interneta, pa dogovorio susret: Nakon romantike, krenuo je kaos

Ilustracija/Njemačka policija
Foto: ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
1/2
13.04.2023.
u 09:06

Susret je dogovoren jednu noć u 1 sat ujutro. Par se sastao na parkiralištu na periferiji grada i razgovarao u muškarčevom automobilu. Muškarac je nakratko izašao iz vozila, i tad je romantika bila gotova

Nije uvijek pametno otići na spoj s osobom koju ste upoznali na društvenim mrežama i to u “gluho doba noći”. Na teži način je to naučio 25-godišnjak iz njemačkog Bottropa (okrug Recklinghausen). - Muškarac (25) je upoznao mladu ženu putem Snapchata. Neobvezno su razgovarali, šalili se, a nakon nekoliko objava, prebacili su se na privatni chat i redovito dopisivali. Nakon nekog vremena su se dogovorili za susret - stoji u priopćenju policije, piše Fenix Magazin.

Susret je dogovoren jednu noć u 1 sat ujutro. Par se sastao na parkiralištu na periferiji grada i razgovarao u muškarčevom automobilu. Muškarac je nakratko izašao iz vozila, i tad je romantika bila gotova.

Na njega su nasrnula dvojica maskiranih muškaraca. Svoju su žrtvu poprskali papar-sprejem, pretukli i tražili da im da sve ono što je imao kod sebe vrijedno. Mladić je uspio uputiti hitan poziv policiji. Kada su počinitelji i varalica to primijetili, sjeli su u bijeli Fiat 500 i pobjegli, stoji u priopćenju

Policija iz Recklinghausena sada traži korisnika Snapchata sa snimkama zaslona iz chata. - Nadamo se da će netko prepoznati sumnjivu gospođu ili njezin profil na društvenim mrežama. Dvojicu supočinitelja oštećeni nije mogao opisati -  rekao je glasnogovornik policije Andreas Lesch.

Video: Iznenadne uplate s Googlea: Greškom im sjeo novac na račun, nekima je i ostao

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
10:47 13.04.2023.

prvi susret i upoznavanje u 1 ujutro ? Što je mogao očekivati ? Nešto dobro i pozitivno sigurno ne....

NE
NervozniPoštar
13:04 13.04.2023.

Obično su žene oprezne kod prvog susreta, to redovito mora biti javno mjesto po danu. Ovo je pouka da i muškarci moraju biti oprezni.

Avatar 365dias
365dias
10:51 13.04.2023.

Za kriminalce je glupost poslovna šansa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije