ŠERAJU SE MEMEOVI

Društvene mreže pune komentara i šala na račun velike pljačke Ine: 'Doša sam uplatit ćaći pola milijarde...'

Meme plinska hobotnica
Printscreen Facebook Megatroll
29.08.2022.
u 13:53

Svim osumnjičenima je sudac istrage sinoć odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, a Ina je oštećena za oko milijardu kuna.  Zbog svega su uzavrele društvene mreže.

U akciji koju su u subotu pokrenuli Uskok i policija na meti istražitelja našli su se direktor u Ini Damir Škugor, predsjednik Hrvatske odvjetničke komore (HOK) Josip Šurjak, poslovni partner Goran Husić s kojim je suvlasnik tvrtke OMS Upravljanje, Škugorov otac Dane, te predsjednica uprave tvrtke Plinara istočne Slavonije Marija Ratkić.

Svim osumnjičenima je sudac istrage sinoć odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, a Ina je oštećena za oko milijardu kuna. Zbog svega su uzavrele društvene mreže. 

Ključne riječi

Komentara 6

PI
pivodavac
16:49 29.08.2022.

Na računu penzionera na kraju mjeseca pronašli 100 eura, istraga je u tijeku.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
04:49 30.08.2022.

ko je jamio,jamio nema od toga ništa malo advokati malo sudci i ujo vuk magare

GE
geler203
07:33 30.08.2022.

Najžalosnije i najjadnije od svega je što glavni i odgovorni nema namjeru podnijeti ostavku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije