Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađeni cijenama

Njemački turisti oduševljeni otkrićem u Hrvatskoj: Ovako nešto možemo samo sanjati u Njemačkoj

Zagreb: Od ponoći niže cijene goriva
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
23.06.2024.
u 15:19

Jedna stvar koja je Nijemce posebno iznenadila tijekom ljetovanja su cijene goriva.

Godišnji odmori u Hrvatskoj za većinu Nijemaca  najčešća je opcija. Hrvatska svojim posjetiteljima nudi predivne krajolike, bogatu kulturnu baštinu i brojne turističke atrakcije. Međutim, jedna stvar koja je Nijemce posebno iznenadila tijekom ljetovanja su cijene goriva. Na benzinskim postajama diljem Hrvatske doživjeli su nešto što već dugo nisu vidjeli u svojoj domovini, piše Fenix magazin. 

U Facebook grupi “Urlaub in Kroatien” nedavno je objavljen post koji prikazuje trenutne cijene goriva na hrvatskim benzinskim postajama. Litra benzina košta samo 1,38 eura, što je mnoge Nijemce ostavilo u nevjerici. Usporedbe radi, cijene goriva u Njemačkoj su znatno više.

Korisnici su u komentarima izrazili svoje oduševljenje i nevjericu. Za mnoge turiste u Hrvatskoj vožnja automobilom postala je opuštenija i jeftinija opcija u usporedbi s korištenjem javnog prijevoza. Jedan korisnik je čak napisao: "Točenje goriva je opet zabavno."

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Auti jutro nakon saharskog pijeska u Zagrebu

Zagreb: Od ponoći niže cijene goriva
1/22
Ključne riječi

Komentara 21

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
17:29 23.06.2024.

Vladin paket mjera uspio je obuzdati rast cijene energenata ali nije uspjela tj. nema nikakve instrumente kojima bi trgovce mogla natjerati da cijene proizvoda vrate na staro, jer se radi o stranim trgovačkim lancima,koji kreiraju cijene na temelju turističke sezone.Hranaa je skuplja nego u Švicarskoj, a cijene špeceraja u Slavoniji kao da je sve puno turista koje treba oderati.Postali smo mala Švicarska i još smo skuplji od njih ;))

Avatar pendreck
pendreck
21:39 23.06.2024.

Isto je gorivo. Nije hrvatska Balkan

BA
BartolomejIV
23:25 23.06.2024.

Da je ostao slučajni sa svojom kukulele bagrom danas bismo opet imali par--nepar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije