Brod koji tone

NK Karlovac bez uprave, a igrači i dalje bez novca

karkivac
Foto: kristina štedul fabac/pixsell
1/3
26.10.2011.
u 09:22

U klubu smo tek mi igrači i trener. Nikoga iz uprave nismo vidjeli danima, tako da se nemamo kome žaliti, kaže Kenan Čejvanović.

Potpuno rasulo, riječi su to kojima se najkraće može opisati situacija u NK Karlovcu. Na zidu klupskih prostorija osvanuo je grafit: "Neodgovorni nesposobni lažovi. Uprava odlazi". Ispred ulaza u klub postavljena je metalna barikada. Igrači su s potpunim razočaranjem na licima uoči popodnevnog treninga izašli pred novinare.

 Djeca bez pelena

 Zar nikoga u Gradu ne zanima status i budućnost kluba koji se natječe u Prvoj hrvatskoj ligi. Za nas igrače preživljavanje je postalo nemoguća misija. Svojoj djeci ne možemo kupiti ni pelene, vlasnici stanova nas izbacuju, dugovi se gomilaju – samo je dio ogorčenog pisma koje su zajednički uputili javnosti.

– Nismo željeli pojedinačno govoriti jer je ovo stav zaista svih nas, cijele momčadi. Situacija je neizdrživa i pitam se može li nam se itko od odgovornih obratiti i otvoreno reći hoćemo li postati socijalni slučajevi – komentirao je kapetan Matija Štefančić.

 – Još nismo na ulici, no stanovi nam nisu plaćeni od lipnja, dio igrača svakodnevno putuje iz Siska, Zagreba ili Bosne, prespava se u nekom od stanova, pa se snalazimo. U klubu smo tek mi igrači i trener. Nikoga iz uprave nismo vidjeli danima, tako da se nemamo kome žaliti – rekao je Kenan Čejvanović. Klub je ovih dana zapljusnuo novi val odlazaka. Jučer je momčad napustio vratar Igor Lovrić, koji više nije mogao izdržati ovakvo stanje. Gademza se oprostio sa suigračima dobivši pljesak okupljenih. Upravu je napustio Darko Lisac, a otišao je i tajnik Nikica Rudar.

 HDZ opet o klubu

 S druge strane doznali smo da je dio uprave okupljene oko čelništva lokalnog HDZ-a održao sastanak na kojem se tražilo da se klub očuva pod svaku cijenu. Navodno bi se o istoj temi trebalo razgovarati u širem sastavu ponovno već sutra.

 – Ne znam ništa o ostavkama u upravi, no ovako ćemo teško preživjeti. Trenutačno sam ja najveći sponzor kluba jer već drugi put donosim igračima majice. Tako će se teško dalje – rekao je trener Damir Petravić, koji će igrače danas izvesti na kup-susret protiv Hajduka u Splitu.

Komentara 2

ZR
ZRILE
03:55 27.10.2011.

baš mi ih je žao! socijalni slučajevi ? hahaha a jesu li ikad pmislili koliko socijalnih slučajeva ih gleda,zadnje lipe daju da bi gledali utakmicu? dok je bilo love nitko im nije bio ravan. ne brinite,u pučkim kuhinjama ima jošš slobodnih mjesta.družite se sa svojim navijačima,zajedno nešto prezalogajite

MU
muthafka
16:34 27.10.2011.

pa šta hoće???? grad im je u dva navrata isplatio po 90000 kn......a nemaju za urediti nazorovu do kraja??????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije