Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova meme kriptovaluta na popisu – Sealana (SEAL) će biti dostupna za 24 sata na Solani

SEAL
04.07.2024.
u 11:18

Nova Solana meme kriptovaluta Sealana (SEAL) će postati dostupna na Raydium i Uniswap 2. srpnja u 13:00 UTC.

Novi popis meme kriptovaluta stvara značajan FOMO (strah od propuštanja), s investitorima koji se redaju za kupnju SEAL po sniženoj cijeni prije IEO-a.

Sealana je već prikupila preko 6 milijuna dolara tijekom svoje pretprodaje u nekoliko kratkih tjedana, što su stručnjaci nazvali znakom visokog potencijala. Tokeni iz pretprodaje bit će airdropani kupcima nakon IEO-a.

Preporučuje se da investitori prate Sealana X i Telegram račune kako bi bili u tijeku s najnovijim vijestima.

Posjetite Sealana


Što je Sealana?

Sealana se pojavila kao najnovija meme kriptovaluta koja privlači pažnju maloprodajnih i pametnih trgovaca.

Cilj joj je uvesti eru tuljana na Solana blockchainu, izazivajući dosadne teme pasa i žaba koje su dosegle svoju razinu zasićenja u prostoru meme kriptovaluta. Maskota Sealane – bucmasti i ultra-patriotski tuljan – pravi je čudak i stekla je značajnu pratnju na društvenim mrežama zbog svoje ekscentričnosti.

Njegov X račun (ranije Twitter) ima preko 13k pratitelja, uz gotovo 20k pretplatnika na Telegramu, zahvaljujući Sealaninim predstavama koje uključuju sve, od politike do upada u Area 51.

U svom posljednjem postu na X-u, voljeni tuljan je viđen kako raspravlja s predsjednikom Joeom Bidenom o prednostima kupnje SEAL-a. U drugoj prilici, uspio je upasti u tučnjavu u baru s Connorom McGregorom nakon što je izazvao bivšeg UFC prvaka.

Stručnjaci vjeruju da je Sealana komična priroda odlična marketinška strategija.

Kripto kitovi prepoznaju potencijal meme kriptovaluta s voljenom ikonom. Zapravo, većina vrhunskih meme tokena – uključujući Dogecoin i Pepe – stekla je široku popularnost zahvaljujući popularnim memovima povezanim s njima.

Slično tome, Bloomberg članak otkriva kako su kripto hedge fondovi kupovali WIF, jednostavno zato što "pas ima šešir".

Stoga analitičari vjeruju da bi ovaj novi popis meme kriptovaluta mogao privući pažnju bogatih investitora, što bi ga moglo učiniti sljedećim velikim Solana meme tokenom.


Posljednja prilika za kupnju SEAL prije popisa meme kriptovaluta

Kao što je već spomenuto, Sealana će biti dostupna sutra, 2. srpnja u 13:00 UTC. Zainteresirani kupci sada imaju manje od 24 sata za kupnju SEAL-a po sniženoj cijeni od $0.022.

Investitori mogu odabrati jedan od dva jednostavna načina za kupnju SEAL-a. Mogu posjetiti web stranicu pretprodaje Sealane, povezati svoj Web3 novčanik pomoću OTC widgeta i zamijeniti bilo koji od SOL, ETH, BNB ili USDT za SEAL. Također mogu koristiti bankovnu karticu.

Alternativno, kupci mogu jednostavno poslati SOL tokene na Sealana projektni novčanik.

U svakom slučaju, investitori će dobiti SEAL tokene kao airdrop nakon IEO-a.

Međutim, kupci trebaju biti oprezni zbog prevara koje su se pojavile zbog popularnosti Sealane. Na primjer, Sealana ima samo jedan projektni novčanik, suprotno onome što mnogi kopirantski X računi objavljuju u komentarima. Pazite da ne šaljete SOL tokene ni na koju adresu osim na onu gore navedenu.

Slično tome, trgovci bi trebali izbjegavati duplicirane Sealana tokene koji su već dostupni na raznim kripto burzama.

Umjesto toga, trebali bi koristiti adresu tokena koja će biti objavljena na Sealana X i Telegram računima nakon IEO-a.


Može li Sealana biti sljedeća velika Solana meme kriptovaluta?

Stručnjaci su optimistični glede potencijala Sealane, zahvaljujući njenoj voljenoj maskoti, značajnoj pratnji na društvenim mrežama i ranoj potražnji u pretprodaji.

Nekoliko YouTube trgovinskih stručnjaka spomenulo je značajnu mogućnost da SEAL donese do 100x dobitaka na duge staze.

Datum lansiranja Sealane je idealno tempiran za eksplozivni bull rally.

Zaista, cijena Solane je izašla iz svog konsolidacijskog raspona i porasla je za preko 15% u proteklom tjednu. S uzbuđenjem oko spot Solana ETF-a, ne bi bilo iznenađenje ako probije razinu otpora od $163 i krene prema $200.

U međuvremenu, stručnjaci vjeruju da je Bitcoin dosegao svoj lokalni minimum dok se očekuje da će spot Ethereum ETF-ovi početi trgovati sredinom srpnja.

Ako sve bude išlo po planu, tržište kriptovaluta moglo bi biti u produženom stanju euforije, što pruža idealnu pozadinu za nove popise meme kriptovaluta poput Sealane.

Posjetite Sealana

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije