PROMO

Nova meme kriptovaluta The Meme Games lansira se na DEX 10. rujna, uzmite 25% bonusa na tokene

The Meme Games
06.09.2024.
u 09:59

Nova meme kriptovaluta The Meme Games završava svoju pretprodaju 8. rujna, što se poklapa s posljednjim danom Paraolimpijskih igara u Parizu, prije nego što se tokeni mogu zatražiti i lansirati na DEX-ovima 10. rujna.

Još je ostalo šest dana za kupnju i osvajanje 25% bonusa na tokene dok prikupljanje sredstava prelazi granicu od 400 tisuća dolara.

The Meme Games stavlja pet glavnih meme kriptovaluta jednu protiv druge u utrkama u stilu Olimpijskih igara. Sve što trebate učiniti da biste pobijedili je kupiti $MGMES tokene i odabrati jednu od pet najboljih meme kripto natjecatelja (PEPE, DOGE, BRETT, TURBO ili WIF).

Ako vaš "sportaš" pobijedi u svojoj utrci u Meme Games događaju, zaradit ćete 25% bonusa na svoju kupnju tokena. Svatko može igrati koliko god puta želi, čime povećava šanse za pobjedu.

$MGMES je cijenjen na $0.0094 i to bi mogla biti najniža cijena po kojoj će MGMES ikada trgovati, stoga nema vremena za gubljenje kako biste se uključili prije kraja.

Međutim, potencijalni kupci trebali bi imati na umu da trenutni cjenovni nivo završava za četiri dana, nakon čega cijena raste na $0.00945 – što je dodatni poticaj za ubrzanje kupnje.

Vrijednost $MGMES predviđa se da će naglo rasti nakon lansiranja na decentraliziranim burzama 10. rujna zbog svog pristupa gamifikaciji, što donosi novi zaokret za meme kriptovalute.


Osvojite 25% bonusa na tokene i zaradite 472% godišnje nagrade

Zahvaljujući primjeni blockchain tehnologije, svaka utrka je dokazivo fer. Osim toga, svaki lik ima jednaku šansu za pobjedu, što znači da su šanse za uspjeh u svakom događaju 20%, bez obzira na odabranog natjecatelja.

Do sada je 200 kupaca osvojilo 25% bonusa na tokene.

Sudionike pretprodaje također privlače izdašne dinamične nagrade za staking u The Meme Games, koje trenutno iznose 472% godišnje.

Osim toga, korisnici koji pobjeđuju u događajima mogu uložiti svoje dobitke za dodatne nagrade, čime dodatno povećavaju svoje $MGMES zalihe.

Oko 21 milijun $MGMES tokena do sada je uloženo, što naglašava snažno povjerenje investitora u potencijal Meme Gamesa unutar kripto svijeta.

$MGMES nagrade se izdaju po stopi od 38,5 $MGMES po ETH bloku i isplaćivat će se tijekom dvije godine.

Gamificirana pretprodaja samo je naznaka kreativnosti tvoraca projekta, što bi moglo dovesti do razvoja više igara i šire primjene $MGMES unutar rastućeg ekosustava.

Zaista, ovaj potencijal privukao je brzo rastuću zajednicu s više od 15.000 sljedbenika na platformi X.


Pametno brendiranje i korisnost u igrama mogli bi pogurati $MGMES do 100x dobitaka

S obzirom na trajni učinak uzbuđenja oko Olimpijskih i Paraolimpijskih igara i perspektivu širenja portfelja igara, kripto stručnjaci predviđaju značajne povrate na $MGMES.

YouTube kanal CryptoWire smatra da bi multi-meme asocijacije brenda i korisnost u igrama mogli postaviti token za dobitke od 100x.

Evo kako sudjelovati u $MGMES pretprodaji Oko 38% ukupne ponude tokena, ili 769 milijuna, dostupno je za kupnju u pretprodaji, a 9,30%, ili 188 milijuna $MGMES, namijenjeno je za nagrade u igrama.

Kako biste se pridružili i natjecali u događajima, posjetite web stranicu Meme Games i povežite svoj kripto novčanik, poput Best Wallet, kako biste osigurali svoje tokene s ETH, USDT ili BNB. Prihvaćaju se i bankovne kartice.

Nakon što kupite tokene, odaberite meme sportaša za kojeg mislite da će biti uspješan u svim događajima i osvojiti tokene za vas.

Kupci bi trebali biti svjesni da je pametni ugovor The Meme Games uspješno prošao punu reviziju od strane SolidProof-a te da njegov kod nema kritičnih problema.

Pridružite se rastućoj zajednici na X i Telegramu kako biste ostali u tijeku s najnovijim vijestima i razvojem projekta.

Posjetite The Meme Games

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije