VOZAČ JE UHIĆEN

Nova potjera za krijumčarom migranata: Tijekom bijega udario u stup pa u policijsko vozilo, ima ozlijeđenih

Kombijem s migrantima bježao po Zagrebu, zabio se u policijsku blokadu
Jurica Galoic/PIXSELL
22.01.2024.
u 16:21

Vozač je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma, dok su strani državljani dovedeni u službene prostorije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj.

Danas oko 8 sati policijski službenici su na području Cetingrada uočili kombi-vozilo bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka, za koje su naknadno utvrdili da je upravljao državljanin Bosne i Hercegovine, a za koje su posumnjali da se u njemu prevoze strani državljani, javlja karlovačka policija.

- Policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije su, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke, uporabom svjetlosnih i zvučnih signala pokušali zaustaviti vozilo, međutim, vozač se oglušio i nastavio se kretati, da bi u Gornjem Taborištu izgubio nadzor nad kombijem, udario u stup, a nakon toga u policijsko vozilo. U događaju su ozlijeđene tri osobe, strani državljani iz kombi vozila te su na daljnje liječenje odvezeni u zdravstvenu ustanovu - navodi policija.

Kombijem s migrantima bježao po Zagrebu, zabio se u policijsku blokadu
1/17

Vozač je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma, dok su strani državljani dovedeni u službene prostorije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, priopćila je policija.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Filmska potjera u Zagrebu: Kombijem s migrantima jurcao po gradu, zabio se u policijsku blokadu

Komentara 6

GE
generacija57
17:15 22.01.2024.

Još malo i policija ostaje bez auti.

HR
hrvatii035
20:06 22.01.2024.

Ovo sad već postaje ozbiljna situacija, više nije z*********a

ME
Melkiorr
17:10 22.01.2024.

Ali kad kažeš da granicu treba kontrolirati vojska, onda si militantni ksenofob, a pomalo i fašist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije