SURADNJA ACCORA I MPPD-a

Novi hotel Pullman u zagrebačkom City Islandu otvara se idući tjedan

Pullman hotel
02.10.2024.
u 15:45

Hotel sa četiri zvjezdice ima 193 moderne sobe, a plod je suradnje domaće turističke tvrtke MPPD i svjetske hotelske grupacije Accor koja će i upravljati novim hotelom u Buzinu

Zagreb će za koji dan biti bogatiji za još jedan novi hotel. Pripreme za otvorenje visokokategornika sa 193 moderne sobe u samoj su završnici, sutra će hotel smješten u novoj zagrebačkoj poslovnoj zoni City Island u Buzinu obići specijalizirani turistički novinari, a prvi gosti trebali bi stići idućeg tjedna.

Hotel Pullman Zagreb sa četiri zvjezdice već je neko vrijeme u ponudi na globalnim portalima za iznajmljivanje smještaja, a plod je suradnje domaće turističke tvrtke MPPD i svjetske hotelske grupacije Accor koja će i upravljati novim hotelom u Buzinu. Zajednička iskustva dvoje partnera već ima u upravljanju hotelom Mövenpick Zagreb, a suradnja će biti nastavljena i sa splitskim  Mövenpickom čije se otvorenje uskoro očekuje. Inače, Pullman je  multinacionalni vrhunski hotelski brend u vlasništvu Accora, dosad ga nije bilo u Hrvatskoj, dok pod tim imenom u svijetu posluje 145 hotela i odmarališta.  

Zagrebački Pullman, u sklopu poslovne zone koja bi u konačnici trebala zauzimati 250.000 četvornih metara i zapošljavati čak 15.000 ljudi, osim 193 atraktivne sobe goste dočekuje i s restoranom, barom, konferencijskim dvoranama za 150 sudionika te wellness centar. Moderna hotelska zgrada ima staklenu fasadu i prostranu terasu, čime se potpuno uklapa u vizuze zagrebačkog poslovnog centra, recepcija će svakodnevno biti otvorena 24 sata.

Cijene noćenja kreću su od stotinjak eura najviše, a buking je otvoren od 8. listopada. Domaćini svojim gostima, kako poslovnim ljudima tako i klasičnim turistima, obećaju impresivan hotelski doživljaj visoke razine. - U Pullman Zagreb pronaći ćete moderan suvremeni dizajn i vrhunsku udobnost popraćenu toplom i brižnom uslugom. Očekujte odličan boravak u Zagrebu - poručuje budućim gostima sa službene Accorove stranice direktor Pullmana Hans Prins.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije