njegovanje tradicije

Novi Sad financira Centar za prava heteroseksualnih muškaraca

pljas
Foto: Nights of Horror
1/2
09.08.2013.
u 12:58

Centar "Njegovanje tradicije" za svoj je projekt "Fotografija i ekologija" dobio 300.000 dinara

Na natječaju srbijanskog grada Novog Sada za sufinanciranje znanstvenoistraživačkih programa s područja ekologije najviše su sredstava dobile udruge bizarnih interesa, piše Blic. Među njima je i organizacija Centar za razvoj prava muškaraca heteroseksualnog opredjeljenja "Njegovanje tradicije", koja je za projekt "Fotografija i ekologija" dobila 300.000 dinara (oko 19.800 kuna).

A ovako je Goran Puzić, zastupnik Centra i prodekan za nastavu fakulteta Megatrend u Vršcu, u jednoj televizijskoj emisiji opisao nastanak i načela svoje organizacije:

- Bio sam s nekim društvom, pili smo vino iz Iriga, a to je bilo u vrijeme gay parade. U neko doba noći kažem da prebace na B92, kad tamo neke feministkinje traže svoja prava. A gdje smo mi muškarci? Mi smo za očuvanje izvornih vrijednosti balkanskih naroda. Priroda je odredila tako da dva muškarca, ne daj bože, mogu imati dijete. Zamislite sad jednu pudlicu, pa se Serge Brammertz napije i kaže da to nije pudlica nego krokodil. I sad nas sedam i pol milijuna stanovnika Srbije treba vjerovati da je ta pudlica zapravo krokodil - kaže Puzić.

>> 'Je li homoseksualnost jednako vrijedna kao heteroseksualnost?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije