povijesna pobjeda za stranku

Novi varaždinski župan: 'Postoji i hrvatski san, ako ste dovoljno uporni, marljivi i radišni, možete uspjeti'

Anđelko Stričak novi je župan Varaždinske županije
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
31.05.2021.
u 13:55

Na prvom mjestu su naši sugrađani, umirovljenici, mladi, uposleni, svi građani Varaždinske županije, svi pripadnici nacionalnih manjina, stranci na privremenom radu, svi su u našem fokusu i želimo da se osjećaju dobro – istaknuo je Stričak

Vjerujem da ćemo u ovom mandatu ostvariti jako dobru suradnju u korist svih naših građana. Uvijek sam isticao odakle dolazim, iz male sredine, malog mjesta Čanjevo i time se ponosim. Živim u Varaždinu, u prekrasnom gradu i zaista me veseli da sam na svom životnom putu uspio zadobiti povjerenje svojih sumještana, a i na području cijele Varaždinske županije – rekao je novi varaždinski župan Anđelko Stričak (HDZ) i dodao da je to povijesna pobjeda za stranku.

- O tome govori i podatak kako od 1992. do sinoć nitko nije uspio pobijediti Radimira Čačića. Kao što smo isticali u kampanji, uvijek smo za, nikad protiv, nastavljamo istim smjerom i tempom. Na prvom mjestu su naši sugrađani, umirovljenici, mladi, uposleni, svi građani Varaždinske županije, svi pripadnici nacionalnih manjina, stranci na privremenom radu, svi su u našem fokusu i želimo da se osjećaju dobro – istaknuo je Stričak koji ima poruku za građane.

- Postoji američki san i to gledamo na televiziji, ali postoji i hrvatski san, a ako ste dovoljno uporni, marljivi i radišni, siguran sam da možete uspjeti. Primjer toga je naša pobjeda, što je ujedno i poruka mladima. Ostvarite svoj san u Hrvatskoj! - poručio je

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije