snimljena i milenijska fotografija

Novogodišnje kupanje u Ogulinu

Kupanje u Ogulinu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/10
01.01.2016.
u 15:20

Ove je godine u jezero 'ugrijano' na svega pet stupnjeva celzijusevih skočio sa još deset ogulinaca, a u novogodišnjem kupanju priključila im se i jedna kolegica.

Drago mi je što je Ogulin postao prepoznatljiv po kupanju u jezeru Sabljaci na prvi dan u Novoj godini.Ideja se začela one godine kada je izgorio restoran, jer smo na ovaj način željeli skrenuti pažnju na ovo mjesto, njegovu važnosti i značaj za grad.

Nadam se da će do iduće godine, obzirom da restoran ima novog vlsnika, ovdje biti izgrađen i novi restoran- kazao je Zvonko Ranogajec, jedan od pokretača ideje novogodišnjeg kupanja u hladnom jezeru. Ove je godine u jezero 'ugrijano' na svega pet stupnjeva celzijusevih skočio sa još deset ogulinaca, a u novogodišnjem kupanju priključila im se i jedna kolegica.

Bodrili su ih brojni sugrađani kojima je vani na oko dva stupnja, bilo i hladnije i koji su nakon kupanja sudjelovali u snimanju milenijske fotografije Šime Strikomana uz jezero Sabljake.

>> Evo kako je izgledao doček 2016. diljem Hrvatske!

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL, ilustracija

Komentara 2

NI
ninja72
05:43 02.01.2016.

Bravo moji Ogulincani;ponosim se mojim korjenima iz ovog prekrasnog kraja .

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
19:16 01.01.2016.

Novogodišnje kupanje u Ogulinu dokazuje da se pravi hrvati uz Boga i domoljublje ne boje hladnoče i kada se smrzavaju osječaju se svoji na svome a ledenoj vodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije