najava konvencije

Obama snimio spot s Haroldom i Kumarom: 'Računam na vas'

Blanka Vlašić
Foto: Reuters
1/2
04.09.2012.
u 13:30

Filmski dvojac poznat po pušenju marihuane pojavljuje se u videonajavi konvencije demokratske stranke

Nije tajna da je politika, barem u SAD-u, showbusiness, a na to nas je ponovno podsjetio i spot kojim se najavljuje skorašnja konvencija Demokratske stranke, a u kojemu se zajedno pojavljuju američki predsjednik Barack Obama te glumci Kal Penn i John Cho, najpoznatiji po ulogama Harolda i Kumara u dva humoristična filma. Penn će se kao voditelj pojaviti i na samoj konvenciji 6. rujna.

>> Ovo je naslovnica koja je šokirala Amerikance

Spot počinje dosta ozbiljno − vidimo samo Obamu kako s nepoznatom osobom razgovara telefonom.

− Hej, ovdje Barack. Slušajte, moram znati jeste li za, jer računam na vas − dogovara se Obama.

Nakon toga kamera prelazi na Penna i Choa, odnosno Harolda i Kumara, koji se nalaze u karakterističnom položaju − zavaljeni u kauču pred televizorom i ostacima brze hrane. Filmski dvojac u spotu ipak ne puši marihuanu, što im je u filmovima bila omiljena razbibriga.

Komentara 1

MA
Maroje2312
18:49 04.09.2012.

Obama mi neozbiljno djeluje i nikako ne pronalazim logiku njegovog izbora za predsjednika tako velike države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije