Spektakl

Obećanje: U Splitu će od idućeg ljeta nastupati najveće glazbene zvijezde

Željko Kerum
Luka Klun
10.11.2009.
u 17:00

Nakon dva spektakularna zagrebačka koncerta grupa U2 sljedeće bi godine vrlo lako mogla nastupiti i u Splitu, i to na poljudskom stadionu! Gradonačelnik Željko Kerum potvrdio je kako se o tome pregovara.

Nakon dva spektakularna zagrebačka koncerta grupa U2 sljedeće bi godine vrlo lako mogla nastupiti i u Splitu, i to na poljudskom stadionu! Gradonačelnik Željko Kerum je potvrdio kako se o tome pregovara.

- Iako su ljudi koji imaju licenciju da zastupaju grupu htjeli da se o tome ne govori, ja sam siguran da će u idućoj godini u Splitu biti bar tri-četiri koncerta tih najjačih i najpoznatijih grupa. Mislim da će i U2 nastupiti početkom jeseni iduće godine – izjavio je Kerum.

Iz Lupa promocije koja je organizirala zagrebačke koncerte doznajemo kako su Kerumove izjave ipak malo pretenciozne.

– Jučer smo posjetili Split i razgovarali s gradonačelnikom, ali predmet našeg razgovora nije bio samo U2, već dovođenje i drugih velikih zvijezda. S promjenom strukture u Hajduku naišli smo na plodno tlo za suradnju, a isto je i s uredom gradonačelnika.

Sada tek možemo kontaktirati neka velika imena i vidjeti tko je zainteresiran – rekao je Vladimir Ivanković iz Lupa promocije.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar zampzmija
zampzmija
12:36 10.11.2009.

To mjstore,daj narodu kruha i igara.J...š radna mijesta ko voli radit u ovoj državi.Sve na kredit i onako ćemo bankrotirat uskoro,zato svi na skijanje dok se može peglat.Dogodine ko živ ko mrtav....živio Kerum!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije