SLAVONSKI BROD ­

Obilne kiše ponovo potopile podvožnjak

kiša,poplava,podvožnjak,Slavonski Brod
Foto: Ivica Glaović/PIXSELL
1/7
03.08.2014.
u 21:06

Podvožnjak u Kumičićevoj ulici nije izdržao veliku količinu vode koja se u njega slijevala iz svih smjerova pa je ubrzo potopljen

Jako nevrijeme praćeno snažnom grmljavinom i kišom zahvatilo je oko 17 sati područje grada Slavonskog Broda. Obilna kiša padala je četrdesetak minuta, a voda se zadržavala na prometnicama, dvorištima, te poplavila više podruma obiteljskih kuća.

Podvožnjak u Kumičićevoj ulici nije izdržao veliku količinu vode koja se u njega slijevala iz svih smjerova pa je ubrzo potopljen. Policija preusmjerava promet vozila obilaznim smjerovima, a na terenu su i vatrogasci. Prije dolaska policije i potpune blokade prometa kroz podvožnjak ispod željezničke pruge nekoliko je vozača naglim kočenjem uspjelo spriječiti ulijetanje u veliki bazen dubine više od metar i pol. Inače, ovo nije privi put da za jačeg nevremena podvožnjak ispadne iz funkcije.

Prije nekoliko godina dok smo snimali sličnu situaciju svjedočili smo pravom akcijskom naletu automobila u duboku vodu. Tada je nesretna vozačica iz Mađarske svojim automobilom "ronila" podvožnjakom u Kumičićevoj. Nakon snažnog udara i ogromnog vodenog vala automobil je još neko vrijeme ostao plutati na vodi, a dvojica odlučnih Brođana vidjevši što se dogodilo odmah su zaplivali i izvukli ga do "obale" na suho. Mađarica je na sreću zbog brze reakcije mladića uspjela smočiti samo noge.

Često potapljanje tog podvožnjaka uskoro bi moglo stvarati znatno veće poteškoće vozačima i velike prometne gužve. Naime ovih dana trebaju početi radovi na gradnji podvožnjaka u Osječkoj ulici, pa će i na tom mjestu biti blokiran prilaz središtu grada.

>>Pogledajte kako su tuča i pijavica poharale sjeverni Jadran!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije