Paučina, uništeni zidovi, star namještaj...

Obitelj Lalić platila 1700 eura za odmor iz snova pa se šokirali: 'Očekivali smo luksuzan resort, pogledajte što smo dobili'

Ilustracija
Unsplash
20.07.2024.
u 16:33

Dobili su tzv. first minute popust te su smještaj za dvoje odraslih i dvoje djece (4 i 6) platili 1.700 eura

Obitelj Lalić iz Beograda krajem lipnja uputila se na 10-dnevni odmor u Grčku, gdje su trebali biti smješteni u luksuzni kompleks s četiri zvjezdice. Puna cijena aranžmana iznosila je 2.900 eura, no dobili su first minute popust te su smještaj za dvoje odraslih i dvoje djece (4 i 6) platili 1.700 eura.

Nije bilo naznaka da će se četiri mjeseca kasnije pojaviti problemi. Marko Lalić, koji je sklopio ugovor s poznatom turističkom agencijom, već je ranije odlazio na "all inclusive" putovanja te nije ni slutio što sve može poći po zlu. Po dolasku u Grčku ne smještaju ih u Porto Rio Hotel u Patrasu kako je bilo dogovoreno, već u pomoćni objektpiše Nova.rs.

Umjesto bračnog kreveta, dočekala su ih dva pojedinačna kreveta, a za djecu je umjesto dva dodatna kreveta bio tek jedan metalni na rasklapanje. Za drugi pomoćni ležaj od obitelji su tražili dodatnih 500 eura. Ispucala boja na zidovima, paučina na stropu i stolarija iz prošlog stoljeća koju je nagrizlo vrijeme i more bili su uključeni u gotovo dvije tisuće eura vrijedan godišnji odmor.

Nakon što su se požalili na recepciji, upućeni su da se jave predstavniku agencije. Ni to nije urodilo plodom, već se odgovornost počela prebacivati s hotela na agenciju. Lalići su za Novu.rs rekli kako restoran i plaža nisu bili loši, no ono osnovno, smještaj, bio je daleko od reklamiranih i plaćenih četiri zvjezdice.

VEZANI ČLANCI:

- Agencija je tijekom prvog razgovora rekla da ne znaju ništa o navedenom slučaju, da bi na drugom promijenili priču i rekli da dijete do šeste godine treba spavati s roditeljima - tvrdi Lalić. Obećano im je kako će se slučaj riješiti. Zvali su ih još dva puta, da bi im iz agencije rekli da su poslali upit hotelu. Na recepciji im je pak rečeno da ih nitko nije kontaktirao niti poslao mail. Izgubili su tako novac i vratili se u rodni kraj nezadovoljni.

FOTO Pogled iz zraka na zloglasni Goli otok: Bijeg odavde je nemoguć, tijela bi odmah progutalo more

Ilustracija
1/26

Komentara 8

Avatar argus1000
argus1000
17:10 20.07.2024.

Tko im kriv? Otišli na krivo more.

DI
dino85
22:40 20.07.2024.

Šta bi sad trebao biti komentar, "da su došli kod nas bolje bi prošli" e pa neću, neka ih i dalje u Grčkoj, tamo mogu s Grcima se pozdravljati ko svi " desi brate".

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
17:28 20.07.2024.

Vratili se u rodni kraj! 😂😂 Neka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije