POMOĆ MAJCI I KĆERIMA

Obitelj u manje od četiri mjeseca izgubila sina i oca: 'Tuga će još dugo ostati, ali im pokažimo da nisu sami'

Pula: Teška prometna nesre?a na pulskoj zaobilaznici
Sasa Miljevic / PIXSELL
25.09.2024.
u 17:36

Nakon tragedije u kojoj je život izgubio 19-godišnji sin, prije tri dana preminuo je i otac obitelji Zovko

Potresna i tužna vijest stiže nam iz naše općine, iz susjednog sela Cerić. Riječ je o obitelji Zovko koja proživljava najteže dane u svom životu, objavljeno je na društvenim mrežama, nakon što je u manje od četiri mjeseca obitelj izgubila sina i oca, a sada se moli građane da pomognu obitelji. Naime, 19-godišnji sin obitelji Zovko tragično je preminuo nakon teške nesreće koja se dogodila ispred obiteljskog kućnog praga još 8. lipnja. 

On je toga dana, u večernjim satima, izlazio na cestu iz svog dvorišta kada je naletio na automobil koji je u tom trenutku pretjecao. Mladić je bio teško ozlijeđen u nesreći te je preminuo dva dana nakon. Nakon te tragedije, prije tri dana preminuo je i njegov otac, a Facebook stranica Mlačuke - nogometni planet sada je pozvala građane da pomognu obitelji. 

- Imao sam potrebu ovo podijeliti sa svima Vama koji nas pratite i zamoliti da na bilo koji način pomognemo obitelji Zovko, gospođi Veronici i njenim dvjema kćerima koje su ostale same i kojima je itekako potrebna pomoć. Tuga će još dugo ostati u njihovim životima, ali im pokažimo da nisu same. Obitelj Zovko, bliža rodbina i prijatelji, unaprijed se zahvaljuju - poručuju na stranici.

Ako želite pomoći obitelji, to možete uplatom na račun:

ADDIKO BANKA

VERONIKA ZOVKO

HR8525000093208437460

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije