UZEO NOVAC I POBJEGAO

VIDEO Cure detalji naoružane pljačke u Zagrebu: Neko je vrijeme promatrao ulaz pa ušao

Zagreb: OTP banka u naselju Središće u kojoj je došlo do pljačke
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
25.09.2024.
u 14:49

Građani, koji su sjedili na terasi obližnjeg kafića, nisu odmah shvatili što se događa, sve dok nije stigla policija

Maskirani počinitelj uz prijetnju oružjem otuđio je novac iz banke u Novom Zagrebu danas oko 12.15 sati. Prema informacijama Policijske uprave zagrebačke, ozlijeđenih osoba nije bilo. "Danas, 25. rujna oko 12.15 sati u Novom Zagrebu, Stonska ulica, u banci, maskirani nepoznati počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio je razbojništvo te otuđio novac. Ozlijeđenih osoba nije bilo. U tijeku je očevid", javila je PU zagrebačka.

Prema neslužbenim informacijama Jutarnjeg lista, čini se da je nepoznati počinitelj čekao da se vrata poslovnice otvore, odnosno da s radom krene popodnevna smjena. Nakon 15 minuta opserviranja ulazaka i izlazaka klijenata, maskiran je ušao u pretprostor koji je pod videonadzorom.

Građani, koji su sjedili na terasi obližnjeg kafića, nisu odmah shvatili što se događa, sve dok nije stigla policija. Koliko je novca ukradeno, bit će poznato nakon što banka podnese izvještaj.  

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar memento mori
memento mori
15:45 25.09.2024.

O R U Ž A N E valjda? 😤 Naoružane pljačke 🤦

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije