Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u novogodišnjoj noći

Obitelj iz Varaždina na Pagu pronašla poruku u boci, Poljakinje su napisale želje

Foto: Pixabay
1/3
05.01.2023.
u 20:55

Djeca su tražila nešto u što bi mogla ubacivati kamenčiće, a našla su bocu s pismima napisanim prije sedam godina

Za jednu obitelj iz Varaždina Nova je godina započela neočekivano zanimljivo. Naime, Barbara je 2023. s obitelji dočekala na Pagu gdje su njena djeca pronašla pisma dvije Poljakinje u poluraspadnutoj boci. 

"Osjećaj je bio neopisiv, zbunjen i ono još kada vidiš datum, gdje je to pismo bilo svih ovih sedam godina, a te uvalice su krcate turistima i gostima tijekom sezone" opisala je Barbara za RTL trenutak kada su njena djeca, u potrazi za nečime u što bi mogli ubacivati kamenčiće, pronašla bocu u koju su sedam godina ranije djevojke iz Poljske ubacile svoje prvo pismo.

U njemu piše da su Monia i Marišja 31. srpnja 2015. ljetovale na Pagu s roditeljima i braćom. Obećale su se vratiti na Pag da se sunčaju i uživaju u omiljenom restoranu, ali i da će bocu pronaći kada se vrate i nadopuniti ju novim doživljajima. I zbilja, u boci su bila još dva pisma, jedno iz kolovoza 2017., a drugo iz kolovoza 2018. Barbara objašnjava kako je najveća tajna zapravo kako su uspjele tako dobro sakriti bocu, a opet ju ponovno pronaći.

Pošto su vlasnici nekoliko apartmana, Barbara kaže da će se potruditi pronaći Moniu i Marišju, a potom im i ponuditi smještaj na Pagu kako bi se mogle ponovno zajedno vratiti na taj otok. Ako poznajete Moniu ili Marišju iz Krakowa, javite im da im se nudi ljetovanje kod Barbare.

VIDEO Istražili smo koje kovanice najviše vrijede na tržištu, jedna se prodaje za 130 eura

Komentara 1

MO
montello
19:54 10.01.2023.

Tko zna gdje su sada mozda ljetuju s momcima negdje drugdje po obali☺

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije