STRAVA U ŠVICARSKOJ

Objavljeni zastrašujući detalji ubojstva misice Kristine (38): Dok ju je komadao, gledao je videa na YouTubeu

Belgium crowns Top Woman in pageant of inner beauty
Foto: YVES HERMAN/REUTERS
1/2
14.09.2024.
u 22:14

Nakon ubojstva Joksimović uhićen je 41-godišnji suprug koji je i priznao ubojstvo u obiteljskom domu Binningenu, nedaleko od Basela

Objavljeni su zastrašujući detalji ubojstva bivše manekenke ubijene u Švicarskoj, čije je tijelo pronađeno 13. veljače ove godine. Detaljno izvješće navodi kako je 38-godišnja Kristini Joksimović, bivšoj misici Švicarske, bila odrubljena glava, a njeni dijelovi tijela bili su odrezani, objavio je ekskluzivno Daily Mail. 

Nakon ubojstva Joksimović uhićen je 41-godišnji suprug koji je i priznao ubojstvo u obiteljskom domu Binningen, nedaleko od Basela. Obdukcija je, naime, pokazala kako je Joksimović 41-godišnjak njeno tijelo raskomadao pilom, nožem i vrtnim škarama, a od nekih dijelova njenog tijela je upotrijebio blender i napravio 'pire'. Muškarac nije odrezao samo udove bivšoj misici, već je uklonio i njezinu maternicu. Osim blendera, druge dijelove tijela muškarac je otopio u kemijskoj otopini. Dok je to sve radio, navodi se u užasavajućem izvješću, navodno je puštao YouTube videa. 

Međutim, Joksimović je preminula od davljenja, a na vratu joj se vidio i crvenkasti trag. Na njezinom tijelu bili su tragovi ozljede tupim predmetom i prije smrti, a uz to je imala i posjekotine na obrazu, ispod obrve i nosa, kao i nekoliko modrica na potkoljenici, stopalu, lopaticama i na potiljku. Uz to, neke ozljede navode kako joj je i dio kose bio iščupan. 

Medicinski vještaci su u nalazu obdukcije pretpostavili kako je 41-godišnjak, koji je u javnosti nazvan pseudonimom Thomas, to napravio kako bi se riješio Kristininog tijela, a dodatno u prilog tome ide i dokaz da je sakrio njezin telefon na dostavnom kamionu. Iako bi njegov mobitel mogao donijeti više dokaza, on je odbio dati pristup. 

Thomas je u razgovoru s istražiteljima naveo kako ga je Kristina napala nožem prije nego što je došlo do ubojstva, a prethodno je tvrdio kako ju je ''našao mrtvu'' uz stepenice u njihovoj obiteljskoj kući. U jednoj verziji rekao je navodno i da ju je zadavio u samoobrani od navodnog napada nožem. Naposljetku je priznao kako ju je u ''panici'' raskomadao u njihovoj praonici i stavio dijelove tijela u blender, navodi Daily Mail. 

POVEZANI ČLANCI:

Međutim, sud je naveo kako je izvješće obdukcije u jasnoj suprotnosti s Thomasovim tvrdnjama. ''Znakovi namjernog sakaćenja ili ritualizirane degradacije tijela koji se dijelom odnose na "pažljivo uklanjanje" Kristinine utrobe, također su ukazivali da je Thomas možda imao mentalni poremećaj'', naveo je sud.

Joksimović je okrunjena za Miss Sjeverozapadne Švicarske, a 2007. bila je finalistica izbora za Miss Švicarske. Kasnije je vodila vlastitu tvrtku kao trenerica za manekenke i bila mentorica Dominique Rinderknecht na izboru za Miss Universe 2013. godine.

Njegovo ponašanje na dan Kristinina ubojstva ukazalo je da je Thomas ''iznimno nasilan, osobito prema svojim životnim partnericama, ponekad sa sadističko-sociopatskim crtama'', dodaje se. To je potvrdila i Thomasova bivša partnerica koja je istražiteljima rekla kako je bio nasilan prema njoj tijekom veze, samo godinu dana prije nego što je oženio Kristinu. On je u tom navratu prešao automobilom preko njene noge, a prije toga joj je i zaprijetio da će je izbaciti iz automobila. U jednom drugom navratu Thomas je navodno toliko naglo zakočio da je žena udarila glavom o kontrolnu ploču. 

Za par se inače navodilo kako su bili u sretnoj vezi dok Thomas, inače sin poznatog odvjetnika iz Berna, nije započeo svoju consulting tvrtku u 2022. Njegov temperament počeo se mijenjati, a moguće je i kako ju je usmrtio jer se Kristina, s kojom ima dvoje djece, planirala razvesti od njega.

>> FOTO Velike poplave zahvatile Europu

Belgium crowns Top Woman in pageant of inner beauty
1/9

 

Komentara 8

G1
Gustav 13
07:44 15.09.2024.

Ljudi na prvu djeluju kao normalni a zapravo imaju psihickih problema Treba to prepoznati i bit oprezan..inace te ceka ovakva grozna sudbina

Avatar IvanR
IvanR
22:36 14.09.2024.

Impotencija pa ludilo kod psihopata toga kalibra.

LU
luftbrenzzer
11:56 15.09.2024.

Zar nam treba još i uvoznih mirakula kao da nemamo dovoljno domaćih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije