Svečano otvorene

Obnovljene i nadograđene škole u Gornjoj Vrbi i Brodu

Nova škola u Gornjoj Vrbi
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
07.09.2015.
u 17:16

Ukupna vrijednost radova iznosi oko 4 milijuna kuna

Slavonskobrodski gradonačelnik Mirko Duspara otvorio je obnovljenu Područnu školu "Vladimir Nazor" u Gornjoj Vrbi. Kako bi učenici ove škole u novoj školskoj godini mogli pohađati nastavu u obnovljenoj školskoj zgradi, tijekom proteklih mjeseci obavljeni su 250 tisuća kuna vrijedni radovi zamjene dotrajalih ploča na vanjskim zidovima škole te postavljanja izolacije.

Učenici najveće gradske Osnovne škole "Bogoslav Šulek“, pak, prvog dana nove školske godine prvi su put sjeli u nove školske klupe, koje se nalaze u nadograđenom zapadnom krilu školske zgrade. Površina nadograđenog dijela škole, koji je danas svečano otvoren, iznosi 900 četvornih metara i sadrži sedam učionica, tri kabineta, knjižnicu, dva sanitarna čvora za dječake i djevojčice, ulaz, hodnike na prizemlju i katu te stubište.

Ukupna vrijednost radova iznosi oko 4 milijuna kuna. Učenicima obiju škola gradonačelnik je poželio puno uspjeha u novoj školskoj godini.

>> U Novom Čiču nakon 24 godine čekanja napokon škola

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije