Kajin pisao Josipoviću

'Fimi medija' je mila majka pred istarskom 'Fimi medijom'

Damir Kajin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.10.2014.
u 14:11

Vjerujem da ćete u duhu zalaganja za pravdu i pravičnost utjecati na vrhušku IDS-a da prestaju zlorabiti baš sve što kontroliraju, napisao je Kajin

Nezavisni saborski zastupnik i predsjednik Istarskih demokrata Damir Kajin uputio je predsjedniku Ivi Josipoviću otvoreno pismo u kojemu ga, napominje, želi upoznati s prilikama u Istri, osobito o stanju u medijima.

 - Vjerujem da ćete u duhu zalaganja za pravdu i pravičnost utjecati na vrhušku IDS-a da prestaju zlorabiti baš sve što kontroliraju, bilo da je riječ o javnom novcu, medijima, da prestanu zatirati slobodu izražavanja i pretvarati javno u privatno", poručio je Kajin Josipoviću, dodavši kako mu nije krivo što se IDS i ovoga puta podržati predsjednika u predstojećim izborima. Nekada je Istra prednjačila slobodama, danas prednjači strahom, veli Kajin i dodaje kako se godišnje s 15 milijuna kuna javnog novca u Istri uspostavlja neviđeni medijski reket. ''Fimi medija'' je mila majka pred istarskom ''Fimi medijom', naveo je u Kajin u pismu predsjedniku u kojemu na kraju kaže - "cijenjeni gospodine Predsjedniče, dugo se poznajemo i znam da Vam je stalo do prosperitetne, slobodne i demokratske Republike Hrvatske. Znam da činite sve što je u Vašoj moći da se to i ostvari, i zato Vas molim da obratite pozornost na razinu medijskih sloboda u Istri. Bez toga nema slobode, demokracije, slobode govora, a za to se vrijedi boriti. Zar ne?!, napisao je Kajin.

>> Nakon slučaja Lovrić Merzel, SDP više ne smije ni pomisliti kako su oni pošteni

Komentara 2

45
456
17:52 13.10.2014.

šteta šta nema više ovakvih u istri. bili bi "otkriveni" više i uspješnije!!!

IK
ikbmibm
14:49 13.10.2014.

Bravo Kajin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije