dobri odnosi

Dačić: Ne očekujem od Kolinde da bude hrvatski Šešelj

Ivica Dačić
Foto: Tomislav Krasnec/PIXSELL
19.01.2015.
u 15:26

– Očekujem da bude predsjednica koja će voditi računa o svojoj državi čiji je interes da ima dobre odnose sa Srbijom – rekao je Dačić

Nakon nedavne izjave Kolinde Grabar-Kitarović kako sve građane Hrvatske smatra Hrvatima, prvi potpredsjednik vlade Srbije i ministar vanjskih poslova Ivica Dačić rekao je za televiziju N1 kako ne očekuje od novoizabrane predsjednice da bude hrvatski Vojislav Šešelj.  

– Očekujem da bude predsjednica koja će voditi računa o svojoj državi čiji je interes da ima dobre odnose sa Srbijom. Čestitam Kolindi Grabar-Kitarović na izboru za predsjednicu i nadam se da će raditi na otklanjanju problema i pravljenju dobre atmosfere za suradnju Srbije i Hrvatske. Mi želimo dobre odnose i da ih unapređujemo – rekao je Dačić.

>> Europski poljupci Dubravke Šuice i Ivice Dačića

>> Deset inicijativa koje Pantovčak treba pokrenuti

Komentara 118

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
15:51 19.01.2015.

Srbija napala Hrvatsku napravila više zla nego u drugom svjetskom ratu , nisu nam platili ni centa odštete , koriste petu kolonu i uništavaju Hrvatsku državu , nisu nam dali mape minskih polja , nisu vratili opljačkano blago, Srbi izabrali četnika za predsjednika, Koljačka bratija na vlasti u Srbiji . OČEKUJU PRIJATELJSKE ODNOSE. ????? zaboravi još sahranili su ubijene Hrvate kao stoku i neće da kažu gdje ....ima još ali ...

DU
Deleted user
15:52 19.01.2015.

Nema boljeg starta za Predsjednicu RH nego da malo zaiskri na relaciji ZG BG odnosno s Josipovićem su mogli komotno i pod brisati, toliko jaka je njegova nostalgija za Beogradom i SFRJ. Nema ni goreg starta za MI 6 jer su učas izgubili cijelu ekipu u tzv. regionu koja je marno promicala britanske interese.

IB
Ivan Basar
15:44 19.01.2015.

Dačiću, Dačiću, ja gotovo uvijek oslovljavam sa Gospodine, ovog puta ne. Dačiću, ti očekuješ nešto, a što to, Dačiću prestani sramotiti sebe, iako svejedno, ali prestani sramotiti i taj jadni srpski narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije