spremite kišobrane

Od četvrtka ljepše vrijeme, u Slavoniji i do 29 stupnjeva!

Dubrovnik
Grgo Jelavić/Pixsell
23.04.2012.
u 15:48

Kišni oblaci napokon će napustiti nebo iznad Hrvatske. Tijekom vikenda očekuje nas sunčano vrijeme u cijeloj zemlji

Možete odahnuti i uskoro spremiti kišobrane jer napokon nam stiže lijepo vrijeme. Iako se kiša najavljuje još za sutra i prekosutra, već u četvrtak očekuje nas sunce i iznadprosječne temperature za travanj.

Tmurni oblaci posljednja tri tjedna prekrivaju veći dio zemlje, no od četvrtka napokon se očekuje razvedravanje i pravo proljetno vrijeme.

Sutra i prekosutra bit će sunčano vrijeme uz promjenjivu naoblaku. Kiša se očekuje u večernjim satima u Slavoniji i Dalmaciji, a preko dana moguća je i duž Jadrana. U Zagrebu se, pak, već u srijedu očekuje razvedravanje.

No, sunce će nas pošteno grijati od četvrtka. U većini zemlje temperature će biti iznad 20 stupnjeva Celzijevih. U Zagrebu će, primjerice, tijekom vikenda dnevne temperature biti od 24 do 26 stupnjeva Celzijevih, u Splitu od 19 do 23, baš kao i u Rijeci, dok će najtopliji biti istok zemlje. U Osijeku će se temperatura tijekom vikenda popeti i do 28 stupnjeva, dok će za stupanj više biti u Slavonskom Brodu te Vukovaru.

Na Jadranu će najtopliji grad biti Šibenik u kojem će se temperatura popeti do 25 stupnjeva Celzijevih pa bi oni hrabriji toplo vrijeme mogli iskoristiti i za kupanje u moru.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:23 23.04.2012.

PAROVI ZA KLADIONICU!!! MINIMALNI TECAJ 4.00 SVAKI DAN!!! BUDITE U PLUSU S NAMA!!!! ZA PRVI PUT PAROVI POTPUNO BESPLATNI!!!! JAVITE SE NA DAJMIPAR@GMAIL.COM I ZARADITE!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije