OPREZNO U PROMETU

Naoružajte se strpljenjem, kilometarske kolone i dalje na cestama: evo gdje se najduže čeka

Foto: HAK
1/6
04.08.2024.
u 14:18

Pozivamo sve vozače na dodatni oprez i strpljenje. Poštujte prometne propise i prilagodite brzinu uvjetima na cestama kako biste sigurno stigli na svoja odredišta, javljaju iz HAK-a.

Nedjelja je, i kao što je uobičajeno tijekom ljetnih vikenda, gužve su počele već od ranog jutra. Većina ljudi kreće ili se vraća s ljetnog odmora, što uzrokuje povećanu gustoću prometa na cestama diljem Hrvatske.

Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, gustoća prometa je povećana između Zagreba i Zadra u oba smjera. Pred naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba formirale su se kolone dužine oko 1 km, dok u smjeru mora nema dužih čekanja. Između čvorova Lučko i Bosiljevo 2 u oba smjera, kao i između tunela Sveti Rok i čvora Rovanjska u smjeru mora, povremeno se vozi u kolonama u pokretu uz kraće zastoje.

VEZANI ČLANCI: 

Na A3 Bregana-Lipovac, uključujući zagrebačku obilaznicu, pred naplatom Lipovac u smjeru istoka formirala se kolona duga oko 2 km. Pred graničnim prijelazom Bajakovo, kolona osobnih i teretnih vozila je oko 1 km.

Na A7 Rupa-Rijeka-Šmrika, povećana je gustoća prometa između Rupe i Šmrike u smjeru Krka. Također, na Krčkom mostu (102), gustoća prometa je povećana u oba smjera.

Pozivamo sve vozače na dodatni oprez i strpljenje. Poštujte prometne propise i prilagodite brzinu uvjetima na cestama kako biste sigurno stigli na svoja odredišta, javljaju iz HAK-a.

>>> VIDEO Teretnjak kod Splita pokupio auto pa ga gurao po cesti: 'Ovo je za zatvor'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije