VODNJAN

Odnio tisuću starih cigli, restaurirane komode i vješalicu

cigle
Foto: Marko Prpić/Pixsell
06.11.2015.
u 13:04

Riječ je o 38-godišnjaku koji je dvorište kuće u Ulici Bartolomeo Biasoletto "očistio" u razdoblju od 2. do 22. listopada

Pulska je policija otkrila tko je kradljivac starih cigli i triju starinskih komoda iz dvorišta kuće u Vodnjanu i prijavila ga zbog krađe.

Riječ je o 38-godišnjaku koji je dvorište kuće u Ulici Bartolomeo Biasoletto "očistio" u razdoblju od 2. do 22. listopada.

Odnio je oko tisuću komada starih cigli, tri restaurirane komode i starinsku restauriranu vješalicu čime je 68-godišnjeg vlasnika oštetio za više tisuća kuna.

>> Dvojac se predstavio kao policija pa ženi (90) ukrali nakit

>> Slala sinove i unuke u krađe po Francuskoj

Komentara 1

DE
Demokrates
18:19 06.11.2015.

A gdje je tu starac oštećen? Starac drži smeće na dvorištu, mladić (relativni) odluči u skladu s cirkularnom ekonomijom to smeće reciklirati ili mu dati novu svrhu, i onda je starac koji krši komunalne propise oštećen. Da su te komode tom starcu vrijedile ne bi ih držao na dvorištu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije