Burno u stranci

Oglasio se Radić o Bartulici i Ferrariju: 'Ovo je malo previše i to se ne može braniti'

Foto: Pixsell
1/6
12.06.2024.
u 14:39

"Ja se slažem sa svime što je Penava rekao na presici."

Stephen Nikola Bartulica, nakon svog filmskog dolaska s Ferrarijem u večeri europskih izbora, ne silazi s naslovnica medija. Već danima traju polemike unutar Domovinskog Pokreta zbog čina kandidata iz njihova reda i tim povodom Ivan Penava istupio je danas u medije te jasno i nedvosmisleno osudio Bartuličino ponašanje. Šef stranke, zahtijevajući od Bartulice javnu ispriku, indirektno je prozvao svog zamjenika Radića jer se Bartulica u stranci doživljava kao njegov čovjek. Mario Radić izjavio je za Večernji list kako se slaže s izjavama Penave. 

"U politici nema bliskih ili nebliskih osoba, to nije bitno. Ja uvijek čuvam stranku i njezine interese i rezultat. Ovo je malo previše i to se ne može braniti", kazao je Mario Radić, zamjenik predsjednika DP-a na temu vožnje njihova novoizabranog eurozastupnika Bartulice u Ferrariju. 

"Apsolutno je neprihvatljivo i neprimjereno što se Stjepo Bartulica našao u društvu u kojem se našao u izbornoj noći i vozio u Ferrariju. Iako je meni objašnjeno da ni on sam nije bio svjestan s kime se vozi, ova situacija ne može se braniti i vrh DP-a u tom smislu je jedinstven", dodao je Radić, a prenosi Jutarnji list

VEZANI ČLANCI: 

"Činjenica je da sam ja želio da se cijela ova priča oko Ferrarija i Bartulice smiri, međutim nakon što smo doznali tko su ljudi koji su bili s njim u toj situaciji, ta je priča ušla u sferu neobranjivosti i ja se slažem sa svime što je Penava rekao na presici. Prema mojim informacijama, te ljude je organizirao Velimir Bujanec i ponavljam, to je neprihvatljivo i ja ne mogu stati iza takvog ponašanja. Što se tiče njegova položaja u stranci i mandata u Europskom parlamentu, očekujem da sjednemo i razgovaramo, da vidimo što ćemo dalje", istaknuo je Radić koji tvrdi kako s Bartulicom nije uspio razgovarati. 

Podsjetimo, Ivan Penava na današnjoj konferenciji za medije zatražio je javnu ispriku od Bartulice. "Tražim javnu ispriku Stjepe Bartulice za vožnju u Ferrariju s osobama iz kriminalnog miljea, od toga se kao Domovinski pokret jasno i rezolutno ograđujemo. Od njega kao odgovorne osobe i kršćanina očekujemo jasan odgovor, da ovo nije ono što on zastupa i da je pogriješio", kazao je Penava.

>>> VIDEO Ferrari u kojem je Bartulica došao u stožer DP-a

 

 

Komentara 27

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
15:53 12.06.2024.

Vama treba biti neugodno što je Pupovac opet na funkciji!

DI
Dicm
16:13 12.06.2024.

Same izmišljotine baš sam slušao jednog našeg važnog profesora.i kaže medijima se više ne vjeruje a za to su sami krivi primjer njemačke i francuske

BI
bikica7
16:24 12.06.2024.

Lažovi i prevrtljivci, osnivača stranke Miroslav Škoro vam je smetao a sada i Bartulica. Ne smeta vam što će Pupavac biti predsjednik saborskog odbora. Dakako, važnii su vam imovinski interesi. U protivnom Plenković će vas šutnuti kao i što je učinio i MOST-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije