STRAVA U SOPOTU

Oglasila se policija o ubojstvu u Novom Zagrebu: Zapucao na ženu (60), a onda otišao u auto i presudio sebi

Pronađena dva tijela u Zagrebu, sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo
Foto: Josip Mikacic/PIXSELL
1/11
06.09.2024.
u 12:02

Neslužbeno se ranije doznalo kako se radilo o bračnom paru koji je bio rastavljen 10-ak godina, a navodno je policija još krajem kolovoza imala postupanje prema muškarcu

Zagrebačka policija ovog se petka oglasila o slučaju pronalaska dva tijela u zagrebačkom naselju Sopot, u Novom Zagrebu. Potvrđeno je kako se radilo o ubojstvu te samoubojstvu. Neslužbeno se ranije doznalo kako se radilo o bračnom paru koji je bio rastavljen 10-ak godina, a navodno je policija još krajem kolovoza imala postupanje prema muškarcu zbog prijave za obiteljsko nasilje.

- Jučer, 5. rujna oko 14.40 sati u Novom Zagrebu, u Zemljakovoj ulici, prema do sada prikupljenim informacijama u hodniku zgrade 71-godišnjak je uporabom vatrenog oružja usmrtio 60-godišnjakinju koja je na mjestu događaja preminula. Nakon što se udaljio s mjesta događaja, u svom je osobnom automobilu parkiranom u toj ulici, istim vatrenim oružjem a koje ilegalno posjeduje, počinio samoubojstvo - izvijestila je danas policija. 

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici. Mrtva tijela prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Strava u Zagrebu: Pronađeno tijelo žene i muškarca, sumnja se na ubojstvo u jednom slučaju

Pronađena dva tijela u Zagrebu, sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo
1/6
Ključne riječi

Komentara 5

LG
LG24Zg
12:21 06.09.2024.

Svim mladim curama poručujem; ako ulazite u vezu-nemojte za nikakve proklete pare ići u vezu sa starijim od vas..tražite uvjek mlađe dečke pa makar bili ti dečki najveća sirotinja..ti će vas više cijeniti i poštivati nego vlastiti roditelji..stariji će vas kad dođe u starost iznad 50-te samo maltrerirati jer dobro zna sa mlađu više ne može nači, a ako pogledate slučajno drugog- ljubomora će kad tad učiniti svoje

Avatar Asterix
Asterix
12:50 06.09.2024.

Možda bi mediji trebali ignorirati ovakve nemile događaje kao što su svojevremeno prestali objavljivati vijesti o samoubojstvima mladih iz razloga da bi se prestala širiti poruka kad je mogao on mogu i ja.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:20 06.09.2024.

Suci su stvarno zaslužili onu masnu povišicu. Fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije