opasnosti facebooka

Okultist Leon opijao djevojke pa ih silovao

\'A Facebook page is displayed on a computer screen in Brussels April 21, 2010. Over the past six years, social networking has been the Internet\'s stand-out phenomenon, linking up more than one billi
Reuters/Pixsell
14.04.2011.
u 11:26

Dvije maloljetnice, navodno u dobi od šesnaest godina, koje su pokazivale znatiželju za okultni svijet, prošli su mjesec nasjele na priču. Namamio ih je u stan, napio toliko da mu se nisu mogle opirati, a zatim s objema imao spolni odnos.

Predstavljao se kao vrstan poznavatelj crne magije – gotovo pravi čarobnjak. Nadjenuo si je ime Leon pa otvorio profil na Facebooku da u krevet privuče vrlo mlade djevojke, u dobi njegovih dviju kćeri, i zadovolji svoju pohotu.

Prijateljstvo s bivšom
Dvije maloljetnice, navodno u dobi od šesnaest godina, koje su pokazivale znatiželju za okultni svijet, prošli su mjesec nasjele na priču. Namamio ih je u stan, napio toliko da mu se nisu mogle opirati, a zatim s objema imao spolni odnos. Jedna od njih, neslužbeno doznajemo, u njegov se stan u istočnom dijelu Zagreba sama vraćala još dva puta.

Glavnom liku ovog horora, 54-godišnjem Zagrepčaninu Zoranu F., osumnjičenom za spolne odnose s nemoćnim osobama (u ovom slučaju alkoholiziranim) policija je ovaj tjedan stavila lisičine na ruke, a istražni sudac naredio mu je zadržavanje u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Naime, taj je umirovljeni diplomirani ekonomist iz ugledne i dobrostojeće obitelji zbog seksualnog iskorištavanja maloljetnica u zatvoru već odgulio četiri godine.

Bivši predsjednik Stjepan Mesić, 2007. godine odbio ga je pomilovati. Sada se povijest ponavlja.

Za njegovo novo privođenje, doznajemo, zaslužni su i neki Zagrepčani, koji su policiji dojavili da se nešto čudno kod njega događa.

Godinama je bio zaposlen u Jadran filmu, no kako je firma prolazila teške dane, prije nešto više od deset godina otišao je u mirovinu, koja iznosi navodno manje od dvije tisuće kuna. Negdje u to vrijeme upoznao je deset godina mlađu suprugu i s njom dobio dvije djevojčice.

Iako par već godinama ne živi zajedno, a on se vratio k roditeljima, u kvart u kojem je odrastao, doznajemo da su i dalje u stalnom kontaktu te da među njima postoji veliko povjerenje i međusobna potpora. Zoran F. poznat je i po tome što često mijenja partnerice s kojima živi po nekoliko mjeseci pa nalazi nove. Prije pet godina umrla mu je majka, magistrica ekonomije, a otac mu je posljednjih godina smješten u jednom zagrebačkom domu za umirovljenike.

Piše znanstvene radove
Zoran F. je, doznajemo, na početku Domovinskog rata dvije godine proveo na bojištima.

Upućeni ga opisuju kao vrlo društvenog, načitanog i iznadprosječno inteligentnog, po prirodi nesklonog ovisnostima, a dane, među ostalim, krati pisanjem pjesama, ali i znanstvenih radova. U površnim kontaktima, kažu lokalci iz kvarta, odaje dojam ugodne, pristojne i staložene osobe.

Komentara 42

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
15:53 14.04.2011.

kakve kurčeve curice.valjda ko i ona berlusconijeva curica sa jakim šesticama kaj ti pimpeka guzom pretvori u mljeveno meso

OB
-obrisani-
00:04 15.04.2011.

.....pa odrzo je rijec.....pokazao im je kako funkcionira crna magija

KO
korisnicax
20:13 14.04.2011.

pa nisu \"curice\" puno naivnije od birača u ovoj državi... koliki su u ovoj državi izj.... od raznih vlasti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije