slavonski brod

Opačić u Sl. Brodu: Razrađujemo planove za nove poteze

Milanka Opačić (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/7
13.01.2012.
u 15:01

Slavonski Brod jedan je od gradova u kojima je mnogo socijalnih problema, a prostori bivše vojarne mogli bi pomoći u njihovu prevladavanju – kazala je Opačić

Sudeći po najavama potpredsjednice Vlade Milanke Opačić, Slavonski Brod uskoro bi u svoje vlasništvo mogao dobiti vojarnu na Jelasu koja bi trebala biti korištena za poboljšanje uvjeta rada službi i udruga čija je primarna djelatnost socijalna politika.

– Slavonski Brod jedan je od gradova u kojima je puno socijalnih problema, a prostori bivše vojarne mogli bi pomoći u njihovu prevladavanju. To nije jedini projekt koji imamo na umu za Slavonski Brod, u ovomu se trenutku snima puna situacija i razrađuju planovi za nove poteze – rekla je potpredsjednica Opačić, ujedno i ministrica socijalne politike i mladih koja se danas u Gradskoj upravi susrela sa slavonskobrodskim gradonačelnikom Mirkom Dusparom.

Kako kaže, nije bez razloga upravo Slavonski Brod izabrala za prvi grad u Hrvatskoj koji je posjetila od kada je koalicija preuzela vlast i formirala Vladu.

– Brod ima puno potencijala, tu je nekoliko institucija koje rade jako dobar posao poput Zlatnog Cekina. Te ćemo institucije također obići kako bi vidjeli na koji im način možemo pomoći – rekla je Opačić nakon sastanka s čelništvom grada. Posjetom je bio zadovoljan i gradonačelnik Duspara tvrdeći kako on pokazuje da Slavonski Brod neće biti marginaliziran za mandata nove vlade.
 
– Tijekom proteklih nekoliko godina od svih ministara iz prošlog saziva Vlade Slavonski Brod posjetio je samo Karamarko kao ministar unutarnjih poslova. Posjet potpredsjednice vlade i ministrice socijalne politike samo dvadesetak dana nakon što je Vlada oformljena ugodna je promjena u pristupu – izjavio je nakon sastanka gradonačelnik Duspara.

Ključne riječi

Komentara 10

LI
Lisnjak
16:20 13.01.2012.

kad opacicka dovrsi plan za nove poteze, najvjerovatnije da ce u goste pozvati kasparova.

Avatar tetak
tetak
18:49 13.01.2012.

Je li osjetila raznovrsnost \"mirisa\" iz susjedne države iz ruske \"rafinerije\"????

MA
maja238
16:46 13.01.2012.

prije bi rekla da razraduju planove za nove poreze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije