Afera Porezna uprava Brod

Optužena kćer nasrnula na fotoreportere

suđenje
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
20.05.2015.
u 13:00

Zbog bolesti osječkog suca, odgođen je početak suđenja Spomenki Vidović, bivšoj šefici Porezne uprave u Slavonskom Brodu, zatim Ankici Karačić i kćeri joj Tajani Karačić – Šakić.

Zbog bolesti osječkog suca, odgođen je danas početak suđenja Spomenki Vidović, bivšoj šefici Porezne uprave u Slavonskom Brodu, zatim Ankici Karačić i kćeri joj Tajani Karačić – Šakić.

Kćer je, pak, verbalno napala fotoreportere, a jednoga je čak uhvatila za ruku kako ju ne bi fotografirao. Njih su tri, tereti se, obećale umanjiti porezni dug tvrtki ADI, čija je vlasnica Sanda Kovačić, i obrtu Adi, upisanom na ime Želimira Lukšića, bivšeg supruga S. Kovačić.

Od poduzetnice su iskamčile, navodi se, 15.500 eura i 28.000 kuna.

>> Majka i kći u kafiću pretukle dvije dužnice

Komentara 4

JM
Jean-Michel_Nicolier
14:08 20.05.2015.

Nominativ je kći. Kćer je akuzativ.

MI
Mirnadob
16:43 20.05.2015.

Nije meni njih zao,ako i budu osudjene,kasnije ce dobit radno mjesto u saboru,jer u Hrvatskoj je sve to po zakonu! U hrvatskoj je, lagat po zakonu,kradja po zakonu,banke deloziraju "po zakonu"i pljuvat po sirotinji je isto po zakonu,ali,"drugovima" rec istinu"e,to je protiv zakona,pa VI birajte opet!

HY
Hygeia
15:27 20.05.2015.

A divne li drzave ,sve lopov do lopova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije