Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mađarski premijer bez najave posjetio Kijev

Orbán pozvao na brzi prekid rata, a Zelenski na pravedan mir za Ukrajinu

03.07.2024.
u 09:32

Posjet Orbána, otvorenog kritičara zapadne vojne pomoći Ukrajini, došao je dan nakon što je Mađarska preuzela rotirajuće predsjedanje Vijećem Europske unije. Orbán svoj prvi posjet Kijevu nakon više od deset godina nije bio najavio.

Ključne riječi

Komentara 5

TR
trpimir2022
09:39 03.07.2024.

Orban je za to da Ukrajinci odmah prestanu ginuti, a Zelenski smatra da Ukrajinci ipak trebaju ginuti, barem dok Ruse ne potjeraju iz Donbasa i Krima. Čini se da je Zelenski više na strani Ukrajine, a manje na strani Ukrajinaca, a Orban obrnuto.

TR
trpimir2022
10:49 03.07.2024.

Slično je s HDZ-om, jer on je više na strani Hrvatske, nego na strani Hrvata. Eto Hrvatska je ušla sve zapadne integracije od EU-a na dalje, a Hrvati su izišli iz Hrvatske, pa nam u zamjenu za Hrvate stižu Filipinci i Neplaci. Dakle Hrvatska se ne treba bojati za svoju budućnost, nove nam snage stižu, a Hrvatima je izgleda uvijek bilo bolje izvan Hrvatske.

Avatar neandertal007
neandertal007
11:30 03.07.2024.

Ovaj koji priča o "pravednom miru" , zapravo citira predsjednika SAD Nixona , koji je govorio o "časnome miru " u Vijetnamu ! Niti je postojao častan mir u mračno doba Vijetnamskog rata , niti danas postoji pravedan mi za Ukrajinu ! Zna se kako je završio Nixon , neće niti ovaj Zelenski bolje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije