NESPORAZUM ILI?

Organizator D. Srijemac poziva na podnošenje kaznene prijave

'03.06.2010.,Karlovac- Konobar u kaficu Karlovacko korner u Sportskoj dvorani Mladost. Dominik Grguric/PIXSELL'
'dominik grguric'
03.06.2010.
u 18:15

Kupci ulaznica nisu mogli ostvariti povrat novca u kafiću Karlovačko korner. Mogu ga dobiti od Gorana Đuraševića

Od ponedjeljka do četvrtka dobio sam stotine poziva kupaca ulaznica za otkazani koncet Miroslava Ilića u Karlovcu. Žale se da ne mogu vratiti novac, s čime nemam ništa, kaže Duško Srijemac, predsjednik zagrebačke Udruge za promociju klapa i klapske pjesme. Iako kaže da Udruga jest organizator koncerta, tvrdi da s distribucijom ulaznica nema ništa. Osam stotina ih je po cijeni od 80 kuna, kaže, povjerio Goranu Đuraševiću. On je jedan dio ostavio u kafiću Gradska straža, a drugi u kafiću Karlovačko korner, koji je vlasništvo gradske tvrtke Mladost, a nalazi se u Školskoj sportskoj dvorani. Karlovčani su se Srijemcu požalili da upravo ondje ne mogu ostvariti povrat novca.

– Miroslav Ilić javio se u nedjelju da zbog viroze neće u ponedjeljak moći nastupiti u Karlovcu. Putem TV Četiri rijeke i Radio Banovine dali smo obavijest da se povrat novca može ostvariti na pretprodajnim mjestima. Problema smo jedino imali u kafiću Kralovačko korner. Netko se u kafiću očito zaigrao uzevši novac i misli da je pametniji nego što je – kaže Duško Srijemac. Oštećenima preporuča da policiji prijave kazneno djelo prijevare i krađe sredstava.

Voditelj marketinga Mladosti Tomica Belavić kaže da su neprodane karte i novac od prodanih karata predani Đuraševiću, koji ih je i dao njima na pretprodaju.

– To smo učinili iako smo ugovorno mogli zadržati 50 posto novca – kaže Belavić.

Tomica Belavić napominje da je za sudbinu neprodanih i novca od prodanih ulaznica odgovoran organizator. Goran Đurašević potvrđuje da je novac od prodanih ulaznica kod njega.

– Preuzeo sam na sebe povrat novca. Žalosno je što su u Mladosti one koji žele to ostvariti upućivali na mene. Otišao sam tamo, uzeo novac od prodanih karata i ostavio svoj kontakt za one koji žele povrat novca za kupljenu ulaznicu. Oštećeni me nazovu, predoče kartu i riješen je problem – kaže G. Đurašević. Uvjerava nas da je tek na dan koncerta saznao da je otkazan, što smatra propustom organizatora D. Srijemca.

Komentara 1

ZV
zvonkica
05:52 04.06.2010.

podrška konobaru! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije