vijeće HRT-a:

Osam kandidata za članove uprave Hrvatske radiotelevizije

'28.12.2009., Zagreb - Sjednica Programskog vijeca HRT-a na Prisavlju. Josip Popovac, glavni ravnatelj HRT-a.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
08.09.2011.
u 21:00

S. Luks je zatražila i da se promijeni zapisnik s Popovčeva izbora tražeći da piše kako ona nije bila protiv, već suzdržana. Za dvije minute prijedlog je povukla.

Kandidati za članove uprave HRT-a su bivši Galićev pomoćnik Ante Rončević, rukovoditelj prodaje HRT-a Marko Ugarković, v. d. ravnatelja HR-a Zoran Mihajlović, bivši član uprave Vjesnika Damir Regović, savjetnik uprave Millenium promocije Jure Šulentić, brigadir Zoran Piličić, bivša potpredsjednica HFP-a Iva Galić i voditeljica marketinga u Croatia banci Ornela Čorak. Rukovoditelj Operativnih poslova HRT-a Darije Vladimir Josić, kojega je u prošlom krugu predložio predsjednik uprave HRT-a Josip Popovac, nije se prijavio.

Programsko vijeće na dnevnom je redu imalo i jesensku programsku shemu HRT-a, no predsjednica NO-a Silvija Luks upozorila ih je da prema zakonu nemaju pravo raspravljati o shemi. S. Luks je zatražila i da se promijeni zapisnik s Popovčeva izbora tražeći da piše kako ona nije bila protiv, već suzdržana. Za dvije minute prijedlog je povukla.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije