Nestručno rukovanje

Osijek: Zaštitar prostrijelio kolegu iz službenog pištolja

\'18.05.2010.,Slavonski Brod ,Hrvatska - Pedesetogodisnjak iz pistolja pucao u 77-ogodisnju macehu (pomajku) uslijed cega je zena zadobila prostrijelnu ranu u nozi  Photo: Ivica Galovic/PIXSELL\'
\'Ivica Galovic/PIXSELL\'
01.04.2011.
u 14:10

Mladić je, neslužbeno doznajemo, najvjerojatnije čistio službeni pištolj i - pogriješio

OSIJEK -  Hicem iz pištolja 22-godišnji zaštitar iz Dalja slučajno je prostrijelio kolegu na poslu u jednoj tvrtki u Osijeku. Mladić je, neslužbeno doznajemo, najvjerojatnije čistio službeni pištolj i - pogriješio. Metak je 31-godišnjeg zaštitara iz Ivankova kod Vinkovaca pogodio u desnu potkoljenicu.

Ranjeni je muškarac prevezen u osječku bolnicu i zadržan na liječenju. Nesreća se dogodila u četvrtak oko 16 sati pri primopredaji službe u tvrtki u Ulici Jablanova u Industrijskoj zoni. Riječ je, inače, o djelatnicima zagrebačke zaštitarske tvrtke V Grupa.

Istraga još traje pa će se točne okolnosti događaja tek utvrditi.

Komentara 4

ST
standup
14:44 01.04.2011.

..pa da nije mislija-upotribiti pistolu,..nebi je bija ni cístija...1+1=2..

ST
standup
14:45 01.04.2011.

...-:))..a jos´je pistola bila \"nabijena\"??...-:))

MM
Mladen Miletić
20:47 01.04.2011.

Ovo sa stalno priče o prljavim pištoljima i čiščenjem je vic ! Trebalo bi zabraniti čišćenje a uvesti pranje pištolja koje je daleko sigurnije u perilici !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije