Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovarčani sa caricom

Osim vožnje kočijom i fotografiranja građani će sada moći i ručati s caricom

terezijana
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/8
18.05.2014.
u 14:09

Promovirati Bjelovar kao terezijanski grad i u tom smislu proširiti njegovu turističku ponudu, ideja je vodilja s kojom su u bjelovarskoj Turističkoj zajednici prije tri godine krenuli s projektom pod nazivom Carska nedjelja...

Promovirati Bjelovar kao terezijanski grad i u tom smislu proširiti njegovu turističku ponudu, ideja je vodilja s kojom su u bjelovarskoj Turističkoj zajednici prije tri godine krenuli s projektom pod nazivom Carska nedjelja. Riječ je o projektu u kojem tijekom pet mjeseci od svibnja do rujna svake treće nedjelje u mjesecu carica Marija Terezija u carskoj kočiji sa svojom svitom praćena konjanicima članovima povijesne postrojbe 'Bjelovarskih graničara Husara 1756.' Točno u podne stiže u središte grada na jednosatno druženje s građanima.

Ove godine projekt Carska nedjelja je dodatno obogaćen pa se tako osim vožnje kočijom i fotografiranja s caricom građanima sada nudi i ručak s caricom. Za samo 45 kuna građani imaju priliku ručati s caricom na gradskom paviljonu, a na carskom meniju je bečki odrezak s prilogom te slastice poput 'carske kugle',a od pića se nudi carsko vino i sok od bazge. Prvi ovogodišnji dolazak carice u TZ su iskoristili i za najavu skorašnje 19. Terezijane.

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

>>Vrckava Andrea Šušnjara seksi u minici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije