Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzi i žestoki

Ostali bez vozačke i 660 eura: Na autocesti Nijemac vozio 241, Hrvat 223 kilometara na sat

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
06.05.2024.
u 11:04

Sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, radi počinjenog prekršaja vozačima su izdani Prekršajni nalozi uz novčanu kaznu od 660 eura te im je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije-

U petak, 03. svibnja u 13.17 sati na autocesti A1 na dionici  Pristeg - Nadin policijski službenici Postaje prometne policije Zadar su službenim vozilom presretač, snimili i zaustavili 60-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao automobilom brzinom od 223 kilometra na sat, na mjestu gdje je brzina ograničena na 130 km/h.

U subotu, 04. svibnja u 09,38 sati na autocesti A1 na dionici  Benkovac - Pirovac snimili su i zaustavili 30-godišnjeg njemačkog državljanina koji je upravljao automobilom brzinom od 241 kilometra na sat, na mjestu gdje je brzina ograničena na 130 km/h.

Sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, radi počinjenog prekršaja vozačima su izdani Prekršajni nalozi uz novčanu kaznu od 660 eura te im je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od 1 mjesec - istakli su iz zadarske policije. 

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Nevjerojatno! Srušili rekord: Francuski pekari ispekli najduži 'baguette' na svijetu

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije