NIJE IMAO SREĆE

Ostavio automobil na popravku, a onda je na vozilu izbio - požar

Zagreb: Na području Peščenice izgorjela su dva automobila, zapalio se i dio kuće
Josip Mikacic/PIXSELL
15.09.2024.
u 11:23

Zašto je požar izbio i kada, policija još istražuje, no očito im prvi preliminarni nalazi ukazuju da nije riječ o namjernom zapaljenju.

Požar koji je 15. rujna u 5.25 izbio na automobilu Velikoj Mlaki, najvjerojatnije je uzrokovan tehničkim kvarom, priopćila je zagrebačka policija. Naveli su da je riječ o Citroenu zagrebačkih oznaka, koji je bio parkiran u dvorištu jednog poduzeća  u Ulici Nikole Kramarića u  Velikoj Mlaki. Automobil je  vlasništvo 27-godišnjaka, a dvorištu spomenutog poduzeća, vlasnik je automobil ostavio zbog - popravaka. Zašto je požar izbio i kada, policija još istražuje, no očito im prvi preliminarni nalazi ukazuju da nije riječ o namjernom zapaljenju. Stoga misle da je uzrok požara tehnički kvar, no svi će se detalji znati nakon okončanja očevida. Tada će se znati i kolika je šteta.

Osim tim požarom, vatrogasci i policija su se bavili i onim koji je izbio 14. rujna u 18.30 u Industrijskoj ulici u Donjoj Lomnici. Požar je izbio u hangaru jednog poduzeća, no kako očevid u ovom slučaju još nije gotov, ne zna se je li riječ o paležu ili požaru koji je izbio uslijed nepažnje ili kvara. 

VEZANI ČLANCI

FOTO Vatra zahvatila skladišta: Pogledajte posljedice požara u Osijeku

Zagreb: Na području Peščenice izgorjela su dva automobila, zapalio se i dio kuće
1/19
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije