OTVORENA JUŽNA OBILAZNICA

VIDEO Lokaliziran požar skladišta u Osijeku: 'Šteta je velika, ali smo uspjeli obraniti benzinsku'

U Osijeku izgorila skladišta uz južnu obilaznicu
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/23
Autori: vecernji.hr, Hina
15.09.2024.
u 10:30

Požar je lokaliziran u jutarnjim satima, a oko 10.15 ponovno je otvorena i južna obilaznica za promet

Požar koji je rano jutros izbio u skladištu tvrtke smještene uz osječku južnu obilaznicu stavljen je pod kontrolu, izvijestila je osječko-baranjska policija o buktinji koja je izbila oko 3 sata ujutro. Požar je lokaliziran u jutarnjim satima, a oko 10.15 ponovno je otvorena i južna obilaznica za promet.

U osječkom Centru 112 navode kako se radi o požar više skladišnih prostora uz osječku južnu obilaznicu te da je vatrogasna intervencija još u tijeku. Zapovjednik osječke Javne vatrogasne postrojbe Goran Ivković rekao je Hini kako je požar lokaliziran, i radi se njegovom potpunom gašenju, što će vjerojatno potrajati tijekom cijelog dana.

- Šteta je velika, ali uspjeli smo obraniti benzinsku crpku, koja se nalazi u sklopu objekta, kazao je Ivković dodavši kako za sada nema dojava o ozlijeđenima. Prolaznici su ranije javili kako je na terenu bilo puno vatrogasaca, a gorjelo u skladištima GLS-a, Lagermaxa i još nekoliko tvrtki.

- Čula se eksplozija - javila je prolaznica za 24sata. O svemu se oglasila i policija, navodeći kako je promet u oba smjera bio obustavljen oko 4.15 sati, a na terenu je 40-ak vatrogasaca. Javna vatrogasna postaja Osijeka objavila je i fotografije i snimke s terena.

''Policijska uprava osječko-baranjska je danas u 3,06 sati zaprimila dojavu da gori skladište pravne osobe uz južnu obilaznicu u Osijeku. U tijeku je gašenje u kojem sudjeluje oko 40-tak vatrogasaca Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek i više DVD-a s područja Osijeka s 13 vozila. U 4,12 sati zatvoren je promet na državnoj cesti broj 2 (južna obilaznica) u oba smjera od izlaza za Tenje do izlaza „Vinkovačka“ kao i promet Trpimirovom ulicom u smjeru Brijesta'', objavili su. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
08:23 15.09.2024.

Mnogo gori u zadnje vrijeme. Što je bilo uskladišteno?

Avatar Idler 3
Idler 3
08:27 15.09.2024.

Osim kaj "često" tam kuri - kaj ne pada kiša vu Osijeku ?

PR
prajdali100
10:46 15.09.2024.

Rano ujutro plane na više mjesta!??? Ma što li bi to moglo biti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije