5.000 eura u igri

Osvojio prvo mjesto u nagradnoj igri Porezne, ali oni mu još nisu isplatili novce: Provjerava se kako je uspio sakupiti račune

Vlasnik kafića iz Zagreba cijene svih kava zaokružio na jedan euro
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
13.09.2024.
u 13:56

Porezna uprava sada provodi kontrole kako bi vidjeli na koji način je pobjednik uspio sakupiti račune

Pobjedniku nagradne igre Porezne uprave ''Bez računa se ne računa'' još od srpnja nije isplaćeno 5.000 eura nagrade nakon što je uspio priložiti više od 2.800 računa. Ova igra Porezne uprave se priređuje inače u šest kola, jednom mjesečno do kraja godine. 

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, dobitnik za srpanj inače je vlasnik tvrtke koja se bavi organizacijom drugih nagradnih igara, pa su se javili građani koji sumnjaju u regularnost ove nagradne igre. Porezna uprava sada provodi kontrole kako bi vidjeli na koji način je pobjednik uspio sakupiti račune. Inače, pobjednik je poručio kako je račune prikupljao na sve ''dopuštene načine''.

Ova igra Porezne uprave se priređuje inače u šest kola, jednom mjesečno do kraja godine. Samo natjecanje se provodi isključivo putem mobilne aplikacije mPorezna, pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni njezini korisnici, a u natjecanju se sudjeluje prijavom računa kroz tu aplikaciju, pri čemu se za jedan prijavljen račun ostvaruje jedan bod.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Građani kupuju voće i povrće za zimnicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije