Večernji jedini tražio spis

Otkrivamo što piše u dosjeu ubojstva obitelji Zec: Slučaj 30 godina izaziva kontroverze

09.12.2021.
u 20:37

I nakon što smo 2013. u Večernjem listu, isprovocirani tvrdnjama kazališnog redatelja Olivera Frljića o zataškavanju tog zločina, bili i ostali jedini novinari koji su u arhivu Županijskog suda u Zagrebu tražili, dobili i istražili sudski dosje slučaja Zec, a 2016., kad je HRT nespretno govorio o “predimenzioniranju” tog slučaja, upozoravali na netočnosti i politikantska tumačenja o ulozi države, kontroverze temeljene na poluistinama, selektivnim informacijama pa i neistinama još uvijek se nastavljaju.

Komentara 41

SJ
sjećanje
21:17 09.12.2021.

Ubojstvo svakog djeteta je odvratno. Sudbina Aleksandre zaslužuje žaljenje. No koliko nevine hrvatske djece zaslužuje svoju ulicu?

HO
homophob
21:12 09.12.2021.

Koliko je vredniji zivot Aleksandre Zec od zivota 9-godisnje Rosemarie Sevo koje je s dva meta u glavu ubio placeni ubojica UDB-e nakon sto je ubio i nene roditelje? Bilo bi pristojno zaliti za zivotom hrvatskog nevinog djeteta kada se toliko zali sa Alessandro Zec!

CJ
cjepljeni
20:52 09.12.2021.

Pa dobro, majkumu, da li je Milanovic stvarno jedini normalan u ovoj drzavi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?