Usred bijela dana

Otkriveno tko je plaćeni ubojica koji je u Beogradu ubio čovjeka

Srpska policija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
06.01.2019.
u 20:24

Policija Kantona Sarajevo 2017. je uhitila Dera koji je odmah na saslušanju priznao da je u Sarajevo došao kako bi izvršio likvidaciju

Čaba Der (38) plaćeni je ubojica koji je jučer u Beogradu usred bijela dana likvidirao Nebojšu Markovića, pišu danas srpski mediji.

Prema pisanju Blica, Der je otprije poznat policiji i javnosti, a proveo je i dugi niz godina iza rešetaka.

Der je tako priznao da je ubio kriminalca Branislava Jelačića 2004. godine, čemu je prethodio sukob oko utjecaja na novosadskom narko-tržištu. Presuda za ovo ubojstvo nekoliko puta je donošena i ukidana. Sredinom travnja 2009. godine u Novom Sadu treći put je izrečena presuda za ubojstvo, a Der je osuđen na 14 godina zatvora.

S druge strane, Der je iz zatvora, prema pisanju pojedinih medija, izašao nakon što je odslužio dio kazne, prije oko godinu dana.

Policija Kantona Sarajevo 2017. je uhitila Dera i Marka Gojčevića koji su odmah na saslušanju priznali da su u Sarajevo došli kako bi izvršili likvidaciju.

Ključne riječi

Komentara 20

PR
prajdali100
20:30 06.01.2019.

Ovako nije bilo ni na Divljem zapadu.A u BG bulazne o nekom " sidru stabilnosti", Regionalnom lideru...i slične besmislice.

Avatar Tito
Tito
21:58 06.01.2019.

Beograd najbolja destinacija za pokupit zalutali metak

ST
steve
22:30 06.01.2019.

Pa tko su ti novinari koji se stalno vracaju u Beograd, zavrsite vec s time. Zeljan sam vjesti iz Madarske Austrije Njemacke, Italijei drugih zemalja Evrope. Ako ne znate njihove jezike, ucite ih ili se preselite tamo dolje pa pisite sto god hocete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije