Izrael je proglasio rat Hamasu

Ovaj rat mogao bi stvoriti novi izbjeglički val koji će sigurno destabilizirati regiju

08.10.2023.
u 21:56

Nepravedan mir nije alternativa sve krvavijem ratu već zapravo njegova garancija. Oni koji su bili žrtve rata pretočit će svoje iskustvo u dugotrajno pamćenje, a ono će i u novim naraštajima gajiti revizionizam i revanšizam, smatra povjesničar Bing

Komentara 18

Avatar mustafa1
mustafa1
22:02 08.10.2023.

tako je , ovaj rat ce stvoriti novi val izbjeglica. te buduce izbjeglice smo mogli vidjeti kako otimaju izraelsku djecu i zene a mi cemo ih primiti i za koju godinu cemo imati iste scene u hrvatskoj i evropi.

CH
chemica
22:07 08.10.2023.

Nek ih zbrinjava onaj tko ih je i potaknuo da napadnu izrael. Iran bi im svakako pružio najbolje uvjete da se još više usavrše u pitanjima vjere i vjerskog ekstremizma kao i kršenja ženskih prava.

TU
TutoBruto
22:38 08.10.2023.

Ja ne razumijem sta to palestinci slave u drugim drzavama? Trebali bi se prije sramiti. Palestice ne predstavlja samo Hamas koji je terorizam organizacije vec i druge politiscke umjerene opcije poput Fataha. Jel to Palestinci slave ubijanje iskljucivo civila? Da su ubijali vojnike pa hajde tko je jaci itd ali civile halo? To nijsu cak niti kao popratne zrtve bombardiranja nego mucno zlocinacko bolesno izivljavanje koje jos nigdje nije bilo vidjeno. Pa ti ljudi su vadili civile iz auta i pucali im u glave, ubijali zenu djecu i starce te ih vodili u roblje u gazu. Ubijene civile i vojnike razvazali kroz mase gdje ih je svetinja udarala pljuvala i masakrirala. Jel to nesto sta se treba slaviti? Palestinci su izgubili svu potporu sa time na zapadu osim svojeg krvolocnog copora. To je ono sto je bilo sokantno ova dva dana taj zvijerski napad i masakriranje iskljucivo civila. To je ono sto sokira a to je karakteristika jedino i iskljucivo terorizma. Nikad nisam volio niti jednu stranu ali sa ovim dajem punu podrsku i potporu Izraelu. Gazi tu bandu do mora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije